Rush Contour RCA121 RGB kasa alınır mı?

oktay88

Centipat
Hocam resimlerde bile ne kadar dandik olduğu anlaşılıyor. O kasaya para vermeyin. Konuyu takibe aldım belki başkası cevap yazar diye kusura bakmayın, benim hatam cevap yazmamak.

Kasanın resimlerde bile ne kadar kalitesiz işçiliği olduğu görülüyor. Ayrıca çok küçük bir kasa o. Haberiniz olsun.

Hocam resimlerde bile ne kadar dandik olduğu anlaşılıyor. O kasaya para vermeyin. Konuyu takibe aldım belki başkası cevap yazar diye kusura bakmayın, benim hatam cevap yazmamak.

Kasanın resimlerde bile ne kadar kalitesiz işçiliği olduğu görülüyor. Ayrıca çok küçük bir kasa o. Haberiniz olsun.

Hocam peki bana oyuncu kasası önerir misin 500Watt 500-600 lira olsun yeter en fazlqa 600 ama en ucuz 500.

Hocam peki bana oyuncu kasası önerir misin 500Watt 500-600 lira olsun yeter en fazlqa 600 ama en ucuz 500.
Eğer bütçeniz yeterse bunu tavsiye ederim.

Ben de bu kasayı öneririm o bütçede. Zira kasalar da güç kaynakları da çok pahalı. Bu fiyata bunun gibisi yok başka.

Kocaman kasaları koyacak yer nasıl buluyorsunuz. Mini atx bir sistem toplayacak için ideal yanı. 700 liralık işlemci alıp gidip 700-800 tl kasaya vermeyi mantıksız buluyorum. Masada veya yerde duracak laptop gibi sürekli taşıncak birşey değil. Malzeme kalitesine okadar takılmıyorum.
N11 de daha uygun bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı