Rush direksiyonun pedalı Rampage V900S'e uyar mı?

Jellyel7

Hectopat
Makaleler
4
Rush RW900r prorace direksiyon setinin veya başka bir rush direksiyonunun pedalı Rampage V900s'e uyar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Denemeden bilmek zor. Benzer yapıda gibi duruyor.

Rampage'in Çinli aslı PXN V9'dur. Bu arada seti almadıysanız almanızı asla önermem.
Rampage v900s zaten bende var.

Rampage'in Çinli aslı PXN V9'dur. Bu arada seti almadıysanız almanızı asla önermem.
Ve ben soruyorum ki Rush Rw 900R veya başka bir rush direksiyonunun pedalı rampage v900s e uyar mı, çünkü benim RAMPAGE V900-S'in pedalı kırık ve Rampage v900s'i neredeyse 1 yıldır kullanıyorum bir sorun çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi hocam, denemeden bilmek zor.

Ve ben soruyorum ki Rush Rw 900R veya başka bir rush direksiyonunun pedalı rampage v900s e uyarmı çünkü benim RAMPAGE V900-S in pedalı kırık ve Rampage v900s i neredeyse 1 yıldır kullanıyorum bir sorun çıkmadı.
Hocam ben de şunu demek istiyordum ki Rush direksiyonla Rampage birebir aynı set değil. Pedalları belki aynı şemada yapılmıştır ancak bunun garantisini denemeden kimse veremez. Rampage ile PXN V9 aynı settir. Ve bir direksiyon setinin ömrünün bir yıl olması iyi bir şey değil. 15 yıllık DFGT'ler halen piyasada çok satılıyorken Rampage'in 1 yılda pedalının kırılması iyi değil. Pedal uyumuyla ilgili kendi fikrimce Rampage'e sorun ancak yüksek ihtimalle onlar da bilmiyorlardır.
İletişim - Rampage

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı