Rush VOLTAIC-700W PSU alınır mı?

Önerebileceğiniz uygun fiyatlı PSU var mıdır?

Alınmaz. Güvenli değil. PSU için bütçe belirtin tavsiye verelim.

800-900 liraya bulabilirsem direkt ekran kartı ile beraber alabilirim.

Biraz pahalı oldu çünkü şu an uygun fiyatlı PSU bulabilirsem direkt 3060 Ti ile beraber alabilirim yoksa para eksiğim oluyor daha fazla beklemem gerekiyor.

800-900 liraya bulabilirsem direkt ekran kartı ile beraber alabilirim.
800 900 liraya iyi bir psu bulamazsınız hocam, attıklarım fiyat performans ürünler ve neredeyse en uygun fiyatlı ürünler. Daha aşşağısı dandik markalara çıkıyor. Konu psu olduğundan bu göze alınmaz diye düşünüyorum. İkinci el bakabilirsiniz ama çok uzun süre kullanılmamış olması lazım. Ama daha az Watt olsun dersen https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hv-pro-fsp550-51aac-550w-fiyati,778893431.html

Mevcut PSU nedir?
400W hazır sistem almıştım eskiden öyle gelmişti. Gtx 1650 Gpu var şuan onu satıp rtx 3060ti veya 3070 e geçeceğim.

800 900 liraya iyi bir PSU bulamazsınız hocam, attıklarım fiyat performans ürünler ve neredeyse en uygun fiyatlı ürünler. Daha aşağısı dandik markalara çıkıyor. Konu PSU olduğundan bu göze alınmaz diye düşünüyorum. İkinci el bakabilirsiniz ama çok uzun süre kullanılmamış olması lazım. Ama daha az watt olsun dersen FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Muhtemelen 550watt kaldırmaz, o halde 2. el bakacağım. 2. el PSU alırken nelere dikkat etmeliyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı