Ruslar çok toksik

Hocam sustur sustur da nereye kadar. En son adamı susturdum, konuşmuyorum diye takımca sırayla her el beni öldürdüler. Oyunbozanlıktan raporladım ama can sıktı yani bu durum. Bir de tek başlarına da girmiyorlar sırtlan sürüsü gibi geziyorlar. Sabah karşıma gelen Rus akşam benim takımı da oynadı, oyunu bana zindan etti. Valorant'ta oynamak istemiyorum.

takımca sırayla her el beni öldürdüler.

Bu oyunun genel sorunu, Ruslara özgü bir şey yok maalesef. Eğer adamlara karşı başta hiç ithafta bulunmazsan genelde elleşmiyorlar.

Oyunu bırakman en iyisi olur. Yahut bir süre ara ver, seni tekrar rahatsız eden olursa önce raporla sonra engelle ve yeniden oyna.

İngilizce biliyorlar fakat bilerek Rusça konuşuyorlar. Fakat yüksek ranktaki Ruslar İngilizce konuşuyor genelde.

Türkler daha toksik onu ne yapacağız? Dün exp almak için bi MM gireyim dedim, karşı takıma full Türk denk geldi. Bizim takımdaki oyunculardan birine sallamaya başladılar hile bilmem ne falan, fark atarak kazanıyorlardı maçı üstelik. Durduk yere bu sefer de bana sövmeye başladılar sohbete hiç yazı yazmamama rağmen. Ne kendi takımımda ne de karşı takımda Türklerle oyun oynayasım gelmiyor.

Türkler Rus'lara oranla %80 daha düşük IQ ile oynuyor. Toksiklikte eşit.
Türk CS:GO kitlesi bence Rus oyuncularla aynı. 2 kitle de kendi dilinde sövüyor, oyununu sabote etmek için bomba fırlatıp önüne geçiyor vs. 2 CS:GO kitlesinden de nefret ediyorum.

Hemene s*ka deyip duruyorlar küfür ettikleri anlaşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…