Ruslar çok toksik

Küfür ettiklerini nereden biliyorsunuz? Çok konuşuyorlar evet ancak ana dilleriyle kendi insanlarıyla konuşurken normal. Rahatsız oluyorsanız susturup geçebilirsiniz, başkası rahatsız oluyor diye hiçbir insan susmaz.

Belli başlı küfürleri var burada söyleyemiyorum. Daha önce İngilizce bilen Ruslardan öğrendim gerçekten çok fazla küfür ediyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bizim Türkler de aynı yalnız. Çoğu toksik ve İngilizce bilmiyor. Her yerde çürük elma olur illaki yapacak bir şey yok. Genelleme yapmanız doğru değil, Ruslar da Türkler işe yaramaz millet, çoğu oyunda toksik davranıyor diyebilir.

Bizim Türkler de aynı yalnız. Çoğu toksik ve İngilizce bilmiyor. Her yerde çürük elma olur illaki yapacak bir şey yok. Genelleme yapmanız doğru değil, Ruslar da Türkler işe yaramaz millet, çoğu oyunda toksik davranıyor diyebilir.

Ya bu öyle bir şey değil. Adamlar adeta oyunu ele geçirmişler. Dediğim gibi sabah karşımda oynayan Rus akşamki maçımda yanıma geldi, toksiklik yaptı. Her yerde çürük elma olur. Her toplumda böyle insanlar çıkar ama Rus toplumunun belki de hepsi böyle. Belki seçkin hesap olsaydı işler farklı olurdu bilmiyorum. Sonuçta ranksız bir şekilde oynuyorum.

Hemene s*ka deyip duruyorlar küfür ettikleri anlaşılıyor.

Yalnız bu tam olarak küfür değil, en azından düşünülen küfür değil. Bizde nasıl ''Olum'' kullanılıyorsa o kelime de onlarda aynı izlenimde, kelime anlamını umursamıyorlar bile. Zira bizde de ''Olum'' kelimesinin anlamı umursanmıyor.

Haliyle birisine bunu deyince küfür etmiş olmuyorlar, daha çok ithafta bulunuyorlar. Sonuçta kültürleri ve düşünceleri farklı, farkı bir ülkenin düşüncesine vs. göre hareket etmezler.

Hayatımda Ruslar kadar toksik, işe yaramayan bir toplum görmedim. CS:GO oynamaya başlayınca ne kadar toksik olduklarını tekrardan hatırladım. İngilizce bilmiyorlar, küfür ediyorlar ve yapabildikleri kadar toksikliyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?

Türk kitlesinden tek farkları Rus olmaları iki kitleden de nefret ediyorum
Sen CS'de hiç Türk takımına denk gelmemişsin.

Saf toksiklik görmek isteyen LoL oynar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı