Rust 308 TL oldu!

Rust'ın edeceği en fazla 50 TL, Garry Mod 10 TL. Eskiden almasam bu fiyatları gördüğümde istek listesinden çıkarır bu oyunların yüzüne bakmazdım. Aynısını DayZ'e yaptığım gibi. Facepunch firması eskiden böyle değildi oyunlarına fazla indirim yapar ve güzel bir özel fiyat yapardı oyunlarına. Firma bir anda 180 derece dönüş yaptı. Uzun zamandır oyunlarına en fazla yüzde 33 indirim yapıyor. Fiyatlar da ortada. Almanızı da önermiyorum. Gidip Rust'a indirmlerde 200 TL ve Garry's Mod'a indirimlerde 50 TL falan vermeyin paranıza yazık.
 
Evet TR olarak günden güne oyunlardaki fiyat artışları diğer oyunlara da yansıyor ETS 2, Insurgency Sandstorm vb. oyunların fiyat artışını görmüştük yakın zamanlarda eskiden fiyatı 14 TL'ye kadar bile düşen Rust daha önceden de çeşitli fiyat güncellemesine gitmişti ve şu anki yeni bir fiyat güncellemesiyle Steam'de 308 TL ile mağazada satılmakta gidişat oyun sektöründe hiç iyi gitmiyor anlaşılan.
 
Bir Steam kalmıştı o da gitti elimizden bir tek uncarted var çıkınca son kez onu alacağım bu gidişle oyun falan alamam artık fiyatlar gitgide yükseliyor bir de Gotham knights ve CoD MW 2 alsaydım iyi olurdu.

 
Elime maaşım geçeydi alacaktım. Bu ne ya.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı