Rust 4 GB RAM +SSD oynatır mı?

Can98

Hectopat
4 GB RAM mevcut RAM satın almayı dusundum fakat anakartın işlemciye yakın RAM slotu calısmıyor SSD alsam servere gırerken hızlanırmı oyun 8 GB RAM ıstıyor bıldıgım kadarıyla.

RAM slotu tamiri diye bir şey mümkün mü bir de?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin, anakartın, ekran kartın model ve markalarını yazar mısın ? SSD bir yönde çözüm olabilir ama tüm parçaları söylemeden nasıl yorum yapalım :)

SSD oyuna girişini hızlandırabilir ancak 4 GB ramin yetmeyeceğine eminim. Elinizdeki Rami satıp tek slot 8 almanız daha mantıklı anakartınız destekliyorsa.

4GB Ram ile çok zor olacaktır. SSD olması büyük avantaj ama o ram miktarı ile akıcı bir oyun performansı alacağınızı zannetmiyorum.

Forumda 8 GB bellek ile Rust oyununda bir sürü performans sorun yaşadığını belirten kullanıcı var. Rust için ideal bellek miktarı 16 GB'dır.

Rust için en az 16GB RAM lazım. Bunu söylüyorum çünkü sistemimde 8GB RAM var ve yetmiyor.
Sizinle aynı fikire sahiptim. Oyunu SSDye kurduktan sonra 8GB ramin yeteceğine inandım. Sisteminizde SSD varsa deneyin. Epey fark ediyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı