Satıldı RUST %50 İndirim Kuponu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

burakoruk

Kilopat
Makaleler
4
Steam envanterimde bulunan Rust oyunu için geçerli %50 indirim kuponunu takas yapmak istiyorum. Takas için istediğim şey ise sadece 3 adet koleksiyon kartı Kütüphanemde bulunan, rozet oluşturabileceğim oyunlardan herhangi biri ya da birileri için olabilir. Oyun ayırt etmiyorum. Maksat steam arkadaş listemiz genişlesin Steam profil linkim şu:

Steam Community :: burakoruk

Benimle steam üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Önemli not: Kuponun son geçerlilik tarihi 18/07/2018'dir.

Peki ben bu indirim kartı ile, birisine indirimli Rust hediye edebilir miyim? Eğer öyle bir imkan varsa ilana talibim

Peki ben bu indirim kartı ile, birisine indirimli Rust hediye edebilir miyim? Eğer öyle bir imkan varsa ilana talibim

Hocam onu hiç bilmiyorum İsterseniz size gönderiyim kuponu. Siz de bir denersiniz. Olursa olur. Olmazsa da can sağlığı 3 koleksiyon kartı da sembolik zaten. Atmasanız da olur. İlk mesajdaki steam profil linkinden ekleyebilirsiniz.

Tamamdır. Beni Steam'dan ekler misiniz?
Steam Community :: Mr.Acar
Bende 4 tane Life is Strange Before The Storm kartı var. Takas yapabiliriz, sizde de bu varmış ki ne mutlu

Bu arada cömert teklifiniz için teşekkür ediyorum Bana 10. level Steam ayrıcalıkları gerçekten yetiyor, zaten gelen kartları arkadaşlarıma veriyordum

Rica ederim hocam Ekledim sizi.

Kupon @Mr.Acar'a gönderilmiştir. Kartlar için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…