Rust alınır mı?

umutalper11

Picopat
Bir arkadaşım Rust oyunundan e spor turnuvalarına katılarak yılda 20K TL'ye kadar kazandığını, eğer oynarsam benimle de turnuvaya katılabileceğini söyledi. E spordan anlayanlar, bu mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadaşım Rust oyunundan e spor turnuvalarına katılarak yılda 20K TL'ye kadar kazandığını, eğer oynarsam benimle de turnuvaya katılabileceğini söyledi. E spordan anlayanlar, bu mümkün mü?
Eğer ki arkadaşın yakın biriyse ve iyi tanıyorsan neden yalan söylesin ki ayrıca e-spor konusunda bir bilgim yok. Eğer ki sistemin gerçekten yeterliyse Rust al çünkü oyun çok fazla bellek harcıyor ve ekran kartını da zorluyor. Alışman ve öğrenmen için de uzun bir zaman lazım.

Ben 2 sene önce babam yazın PC alırız dediği için 15 TL'ye almıştım ama PC almadı bende indirdim ama aşırı kasıyor. Dayımın bilgisayarında 1-2 saat oynama fırsatım oldu ve yeni başlayanlara hiç acımıyorlar. Sürekli vuruyorlar yardım etmiyorlar vs. Senin arkadaşın olduğu için eğleneceğinizi düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla artık 30-40 TL'ye düşüyor indirimde değer mi arkadaşın olduğu için bence değer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı