Steam Rust alınır mı?

Sanemina

Hectopat
Daha fazla  
Rust almayı düşünüyorum fakat yaz indirimlerini mi beklesem yoksa şu an alsam mı kararsızım. Bu konu hakkında ki düşüncelerinizi alabilir miyim?

Rust gayet hoş bir oyun. Siz çözdükten sonra problem yok ama iyi dostun, Duo'n varsa güzel. Bir ara 12 saat aralıksız Rust oynuyordum öğlen 1'den gece 1'e kadar. Yaptığın emekler çok defa boşa gidecektir ama oyunun kuralı bu. Fazlaca vaktin varsa ve yine böyle bir arkadaşa sahipsen tam aradığın oyun olabilir.

Arkadaş ortamın varsa oynanır çok zevkli olur ama tek başınaysan canını sıkar ve sunucularda 1 ay sonra bütün herşey silinir harita değişir
Oyunun bir artısıda şansına göre item düşmesi cs go gibi bir drop mantığı yok rastgele bi anda geliyor bazen 100 saat oynarsın birşey gelmez bazen 5 dk oynarsın 300 tl lik item çıkarabilirsin

Arkadaş ortamıyla sarar diye düşünüyorum. Yaz indirimlerinde mi şu an mı konusu da biraz karışık. Eğer yakın zamanda zam yediyse (bilmediğim için böyle yazıyorum) beklenebilir.

Ayrıca indirimde 100 TL daha düşüyor 308 TL sanırım şu an. Daha ucuza bakiyesi kasası olan bir arkadaşınız varsa çok daha ucuza indirimde alabilirsiniz.

Arkadaş ortamın varsa oynanır çok zevkli olur ama tek başınaysan canını sıkar ve sunucularda 1 ay sonra bütün her şey silinir harita değişir.
Oyunun bir artısıda şansına göre item düşmesi CS:GO gibi bir drop mantığı yok rastgele bir anda geliyor bazen 100 saat oynarsın bir şey gelmez bazen 5 dk oynarsın 300 TL'lik item çıkarabilirsin.

Rust oynayan herhangi bir arkadaşım yok lakin ben yine de oynamayı düşünüyorum.

Arkadaş ortamıyla sarar diye düşünüyorum. Yaz indirimlerinde mi şu an mı konusu da biraz karışık. Eğer yakın zamanda zam yediyse (bilmediğim için böyle yazıyorum) beklenebilir.

Şu anki fiyatı 308 TL. Ben de çok kararsız kaldığım için konuyu açtım.

Solo serverler mevcut. Oyundan arkadaş edinme ihtimaliniz de var ama kimseye güvenmeyin. Alırsanız bir arkadaşınız varsa onu da ikna edip alabilirsiniz. Ben olsam indirimde alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı