Rust alınır mı ?

Salih Serkan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorsunuz Steam yaz indirimlerine girdi. Ben de uzun zamandır Rust almak istiyordum.
Sizce 15,50 TL'ye değer mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence gereksiz bir konu olmuş oynamak istiyorsanız oyun tarzınıza uygunsa seviyorsanız neden alınmasın ?

Hocam bence gereksiz bir konu olmuş oynamak istiyorsanız oyun tarzınıza uygunsa seviyorsanız neden alınmasın ?
Oyun tarzıma uygun. Fakat konuyu açmamdaki sebep bu değildi. Son bir kaç güncellemede oyun çöp olmuş diyorlar. Amacım forumda oyunu oynayanlardan bilgi edinmekti. Teşekkürler.

Arkadaşlar biliyorsunuz Steam yaz indirimlerine girdi. Ben de uzun zamandır Rust almak istiyordum.
Sizce 15,50 TL'ye değer mi ?

Biraz Unturned + Minecraft + DayZ karışımı bir oyun. Sadece çok oyunculu modda oynanabiliniyor. Oyun arkadaşınız yoksa, hatta kendi takımınız yoksa kesinlikle tavsiye etmem. Çünkü takım olanlar, diğerlerini ezip geçiyorlar. Alpha geliştirme aşamasında. Sistem gereksinimleri çok yüksek. Optimizasyonu aşırı kötü. Buna rağmen eğlenceli bir oyun. Hunger Games modu da var. O da çok oyunculu ama takım olmak yasak. Ancak sırf o mod için alınır mı bilemem. Bir de her ne hikmetse YouTube videoları çok izleniyor. YouTuber olmayı düşünüyorsanız bu oyundan başlayabilirsiniz.

Bebn kuzenimle oynuyorum ev yapıp yapıp ölüyoruz ama bi oturdukmu 3-5 saat kesin gidiyor beraber oynayabilecek arkadaşın varsa kesin al.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı