Rust arkadaş arıyorum

Mert Balcı35

Femtopat
Daha fazla  
Evet bedava alkad Rust diye bir Rust var Rust 350 500 kişilik sunucu var tabii solo ne kadar kasılabilinirse o kadar kasıldım güzel bir base yaptım gelişmöesi gerek.
Silah toplaıdm 4 5 tane falan fakat 2 kişi geliyorlar 1'ini indiriyorum diğeri vuruyor bu sebepten bu Rust'ı indirebilecek oyun arkadaşı arıyorum Aero1881. nokta ile beraber Discord ismim ekleyin görüşelim.

Nasıl kurulduğunu anlatabilirim.

Yaşım 17.

Evet bedava alkad Rust diye bir Rust var Rust 350 500 kişilik sunucu var tabii solo ne kadar kasılabilinirse o kadar kasıldım güzel bir base yaptım gelişmöesi gerek.
Silah toplaıdm 4 5 tane falan fakat 2 kişi geliyorlar 1'ini indiriyorum diğeri vuruyor bu sebepten bu Rust'ı indirebilecek oyun arkadaşı arıyorum Aero1881. nokta ile beraber Discord ismim ekleyin görüşelim.

Yaşım 17.

Merhaba ağer hala Rust oynuyorsan oynayabiliriz aynı bende arkadaş arıyorum bu arada DC arkadaş eklenmiyor

Yaşım 17.
Selam dost, eğer hala oynuyorsan biz 3 kişi oynuyoruz x2 rus sv de, 4. müz olmak istersen DC Babapro3556

Technopat Haberler

Geri
Yukarı