Furkan Aydoğdu Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Kasım 2022 #1 Rust oyununu oynareken karakterim çıplak doğuyor, arkamdan ailem geçiyor ve oynayamıyorum. Yani kıyafet modu ya da skin var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2022
Rust oyununu oynareken karakterim çıplak doğuyor, arkamdan ailem geçiyor ve oynayamıyorum. Yani kıyafet modu ya da skin var mıdır?
Çözüm İlkay Baki Bayram 17 Kasım 2022 Merhaba, Ayarlarda sansür kısmında çıplaklık yazar yanında underwear yazar, onu değiştirip deneyebilirsiniz.
Merhaba, Ayarlarda sansür kısmında çıplaklık yazar yanında underwear yazar, onu değiştirip deneyebilirsiniz.
G Gorkem461 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 628 Çözümler 1 17 Kasım 2022 #2 Furkan Aydoğdu dedi: Rust oyununu oynareken karakterim çıplak doğuyor, arkamdan ailem geçiyor ve oynayamıyorum. Yani kıyafet modu ya da skin var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan çıplaklık kapatılıyor. Artı 0 Eksi
Furkan Aydoğdu dedi: Rust oyununu oynareken karakterim çıplak doğuyor, arkamdan ailem geçiyor ve oynayamıyorum. Yani kıyafet modu ya da skin var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan çıplaklık kapatılıyor.
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.310 Çözümler 15 17 Kasım 2022 #3 Furkan Aydoğdu dedi: Rust oyununu oynareken karakterim çıplak doğuyor, arkamdan ailem geçiyor ve oynayamıyorum. Yani kıyafet modu ya da skin var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sansür var ayarlarda onu aktifleştirebilirsin. Artı 0 Eksi
Furkan Aydoğdu dedi: Rust oyununu oynareken karakterim çıplak doğuyor, arkamdan ailem geçiyor ve oynayamıyorum. Yani kıyafet modu ya da skin var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sansür var ayarlarda onu aktifleştirebilirsin.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 17 Kasım 2022 #4 Merhaba, Ayarlarda sansür kısmında çıplaklık yazar yanında underwear yazar, onu değiştirip deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Merhaba, Ayarlarda sansür kısmında çıplaklık yazar yanında underwear yazar, onu değiştirip deneyebilirsiniz.
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 17 Kasım 2022 #5 Furkan Aydoğdu dedi: Rust oyununu oynareken karakterim çıplak doğuyor, arkamdan ailem geçiyor ve oynayamıyorum. Yani kıyafet modu ya da skin var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ya skin alacan ya da sansürleyeceksin. Artı 0 Eksi
Furkan Aydoğdu dedi: Rust oyununu oynareken karakterim çıplak doğuyor, arkamdan ailem geçiyor ve oynayamıyorum. Yani kıyafet modu ya da skin var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ya skin alacan ya da sansürleyeceksin.