Mustafa Yurtalan
Hectopat
Daha fazla
Yaklaşık 1 aydır Rust'ın sorunlarıyla uğraşıyorum. 50 tane Sosyal'de konu açsam da kimse bana çare bulamadı. Ve bu sorunu yaşayan o kadar fazla insan gördüm ki 2 ay içerisinde ve malum yapımcılar oyunu yeni recoil getirme peşinde oyunda 5000 saate geldim ve insanların tüm emeğini hiçe sayıp sırf daha fazla para kazanmak için oyunun temel mantığını değiştiriyor ve o kadar kötü bir optimizasyona sahip ki bu rezalet oyun. İdeal bir PC'de 140FPS oynatması gerekirken 80 FPS oynatıyor her ay bildiğiniz gibi yeni güncellemeler geliyor. Bunlar gayet güzel ve önemli şeyler ama bunların hiçbiri oyunu 300 TL yapma gereğini barındırmıyor, bu sene başına kadar 200 TL civarıydı. Mayıs ayının başında tren gelmişti daha önce getirdikleri güncellemeyi daha da ilerletip haritanın her yerine taşıdılar ve bunun için 100 TL fark. Şahsen saçma sapan yeni güncellemeler yapmasa fiyatını hak edecek, 5000 saatim hiçe sayılacak yeni oyuncular gelmesi için. Kardeşim bu oyunun zaten popüler yapayım şey atılan recoilin zor olması oyunu ünlü ve zor yapan şey bu sen bunu kaldırırsan oyunu 5 senedir oynayanla 2 saattir oynayanın arasında ne fark kalacak? Rust'ın yapımcılarının Rust oynamadığına yemin edebilirim, sadece kazandıkları paraya bakıyorlar. Bu ay oyunu bırakacağım gerçekten yeter 1 aylarını sadece insanlarını dinlemeye çalışsalar keşke. Tek istediğim iyi bir optimizasyon ve bu emin olun hiç zor değil. Dünyanın en iyi hayata kalma oyununa bu kadar yazık edilmemeli gerçekten acıyorum. Umarım oyuncu topluluğunu dinler ve gerekenleri yapar.
Son düzenleyen: Moderatör: