Rust bitmiştir

Şu iki fotoğrafı days gone da kendim çektim bu sahneler sinematik falan değil baya normal oyunu oynarken bu sıralarda 100 fps üstü alıyordum 1660 super ile fakat adamlar çok daha kötü grafikli oyunlarda 100 fps üstü bile yapamıyorlar yani aynı olay iğrenç grafikli unturnedde de var unity oyunlarının rezalet optimizasyonları var unlucky.

Dosya Ekleri

• 2022.05.30-18.29.10.png
    2022.05.30-18.29.10.png
    3,4 MB · Görüntüleme: 52
  • 2022.05.29-11.36.50.png
    2022.05.29-11.36.50.png
    3,5 MB · Görüntüleme: 53
Şu iki fotoğrafı days gone da kendim çektim bu sahneler sinematik falan değil baya normal oyunu oynarken bu sıralarda 100 fps üstü alıyordum 1660 super ile fakat adamlar çok daha kötü grafikli oyunlarda 100 fps üstü bile yapamıyorlar yani aynı olay iğrenç grafikli unturnedde de var unity oyunlarının rezalet optimizasyonları var unlucky.
Sonunda aklımdakileri söyleyen birisi çok yaşayın valla.

Nasıl bir mantık bu ? Oyun kendi içinde öyle bir zor olsun ki 5000 saati olmayan adam vuramasın. Yeni kimse oyuna başlamasın. Biz bir avuç azınlık olarak kendi aramızda 5000 saatlikler vuruşalım.

Neymiş yapımcılar sadece para düşünüyormuş. Hayır kurumu zaten bunlar iyilik güzellik olsun diye piyasaya oyun üretiyorlar.

5000 saat oynamışsın zaten oyunun senden elde edeceği bir şey kalmamış. Bırakmanın vakti gelmiş.

Hocam, mauseden ötürü olabilir mi? Yanlış bilmiyor isem, Rust, makrolu mauseleri engellediği için atabiliyormuş.
Çok büyük bi oyuncu kitlesini atardı o zaman. Ve bunun için bilgi yayınlarlardı.
Nasıl bir mantık bu ? Oyun kendi içinde öyle bir zor olsun ki 5000 saati olmayan adam vuramasın. Yeni kimse oyuna başlamasın. Biz bir avuç azınlık olarak kendi aramızda 5000 saatlikler vuruşalım.

Neymiş yapımcılar sadece para düşünüyormuş. Hayır kurumu zaten bunlar iyilik güzellik olsun diye piyasaya oyun üretiyorlar.

5000 saat oynamışsın zaten oyunun senden elde edeceği bir şey kalmamış. Bırakmanın vakti gelmiş.
Oyunun recoilini öğrenmen sana kalmış dostum istersen UKN'de takılıp 100 saate ulaşınca da öğrenirsin amaç herşeyi aynı anda öğrenmen 2000 saati buluyor.
Ekran kartı kaynaklı bir sorun. Sürücü çöküyor.
Eski bir ekran kartı sürücüsü yüklemeyi denedinmi ?
@ItsAllGoodman
Sorun yeni güncellemeden sonra düzeldi şimdide 3 yıldır sıkıntısız kullandığım Corsair RAM ler mavi ekran veriyor memory managment hatası tüm testleri yaptım sorun çıkmadı bu oyun beni çıldırtıcak.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı