DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.537 Makaleler 12 Çözümler 28 Yer Ankara 21 Aralık 2019 #1 Oyunu indirimden almayı düşünüyorum ancak okuduğuma göre Bloody veya A4tech faresi olanlar program olsun olmasın giremiyorlarmış. Ben de program yüklü ancak aktif olarak açık değil. Alsam banlanır mıyım? Alıp da, Bloody marka fare kullanırken başına gelen var mı? Ve bu ban Steam hesabında banlı(VAC ban) olarak mı gözüküyor yoksa sadece serverlara mı sokmuyor? EAC: Blacklisted device - Bloody Mouse If you're receiving "EAC: Blacklisted device" message please read the following before submitting a ticket:Starting from December the 11th 2019 all Bloody and A4Tech branded mice are blocked from u... support.facepunchstudios.com
Oyunu indirimden almayı düşünüyorum ancak okuduğuma göre Bloody veya A4tech faresi olanlar program olsun olmasın giremiyorlarmış. Ben de program yüklü ancak aktif olarak açık değil. Alsam banlanır mıyım? Alıp da, Bloody marka fare kullanırken başına gelen var mı? Ve bu ban Steam hesabında banlı(VAC ban) olarak mı gözüküyor yoksa sadece serverlara mı sokmuyor? EAC: Blacklisted device - Bloody Mouse If you're receiving "EAC: Blacklisted device" message please read the following before submitting a ticket:Starting from December the 11th 2019 all Bloody and A4Tech branded mice are blocked from u... support.facepunchstudios.com
Çözüm DeathFire 25 Haziran 2020 @Ahmet Bal Bloody'nin sitesindeki farenin driverını indirip kurduktan sonra girersin. Ben öyle çözmüştüm şu an oynamasam da eminim çözülecektir.
@Ahmet Bal Bloody'nin sitesindeki farenin driverını indirip kurduktan sonra girersin. Ben öyle çözmüştüm şu an oynamasam da eminim çözülecektir.
M. SAİT Decapat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 56 26 Haziran 2020 #11 Ahmet Bal dedi: Teşekkürler işe yaradı. Genişletmek için tıkla... A4Tech de işe yarıyor mu Artı 0 Eksi
benhalil Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 4 28 Haziran 2020 #12 Sanırsam A4Tech de işe yaramıyor. Sabahtan beri uğraşıyorum A4Tech Rust da çalışmıyor. Artı 0 Eksi
M. SAİT Decapat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 56 28 Haziran 2020 #13 benhalil dedi: Sanırsam a4tech de işe yaramıyor. Sabahtan beri uğraşıyorum a4tech Rust'da çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende denedim olmuyor bir çözüm bulamaz mıyız? Artı 0 Eksi
benhalil dedi: Sanırsam a4tech de işe yaramıyor. Sabahtan beri uğraşıyorum a4tech Rust'da çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende denedim olmuyor bir çözüm bulamaz mıyız?
benhalil Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 4 29 Haziran 2020 #14 M. SAİT dedi: Bende denedim olmuyor bir çözüm bulamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Bakıyorum bulursam yazıcam. Artı 0 Eksi
M. SAİT dedi: Bende denedim olmuyor bir çözüm bulamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Bakıyorum bulursam yazıcam.
mrzkc42 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 1 1 Temmuz 2020 #15 Bende olmuyor yene atıyor güncellediğim halde yardımcı olur musunuz Artı 0 Eksi
weZy Kilopat Katılım 27 Şubat 2015 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2020 #16 A4 Tech için bir çözüm var mı? Artı 0 Eksi