Çözüldü Rust Bloody Fare ile Giriş Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
12
Yer
Ankara
Oyunu indirimden almayı düşünüyorum ancak okuduğuma göre Bloody veya A4tech faresi olanlar program olsun olmasın giremiyorlarmış.

Ben de program yüklü ancak aktif olarak açık değil. Alsam banlanır mıyım? Alıp da, Bloody marka fare kullanırken başına gelen var mı?

Ve bu ban Steam hesabında banlı(VAC ban) olarak mı gözüküyor yoksa sadece serverlara mı sokmuyor?

Çözüm
@Ahmet Bal Bloody'nin sitesindeki farenin driverını indirip kurduktan sonra girersin. Ben öyle çözmüştüm şu an oynamasam da eminim çözülecektir.
Hayır a4tech markalı mause ile giremiyorsunuz sadece sizi serverlardan kick ler fakat başka bir mause ile gönül rahatlığıyla oynayabilirsin vac ban yemezsin sadece server lardan kicklerinirsin ve bol vaktin yoksa almanı önermiyorum 3.8 k saatim var rust zaman ve emek isteyen bir oyun. kısaca bloody marka bir mause ile oyuna giremezsin ama kırılması yakındır mause u başka bir mause olarak tanıtarak kırılabileceğini düşünüyorum.

@Ahmet6771 vaktim bol vakitten yana sıkıntım yok ancak elimdeki fareyi bırakıp 40 TL verdiğim oyun için fare almam.

Fareyi nasıl farklı bir fare olarak gösterebilirim/tanıtabilirim bunun çözümü var mı peki?
Bloody sitesindeki güncel yazılımı indirip kurun oyuna giriyorsunuz artık.

Son düzenleme:
@Ahmet6771 vaktim bol vakitten yana sıkıntım yok ancak elimdeki fareyi bırakıp 40 TL verdiğim oyun için fare almam.

Fareyi nasıl farklı bir fare olarak gösterebilirim/tanıtabilirim bunun çözümü var mı peki?
Bloody sitesindeki güncel yazılımı indirip kurun oyuna giriyorsunuz artık.

Sitedeki en güncel yazılımı indirdim. Direkt olarak oyuna girebilir miyiz artık?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu indirimden almayı düşünüyorum ancak okuduğuma göre Bloody veya a4tech faresi olanlar program olsun olmasın giremiyorlarmış.

Ben de program yüklü ancak aktif olarak açık değil. Alsam banlanır mıyım? Alıp da, Bloody marka fare kullanırken başına gelen var mı?

Ve bu ban Steam hesabında banlı(VAC ban) olarak mı gözüküyor yoksa sadece serverlara mı sokmuyor?

Bende de a4tech mouse var aynı sorun bende de var servarlardan kickliyor.
Çözebilen var mı?

Selamlar yardımcı olursanız sevinirim. Arkadaşımda Bloody mouse var önceden bir sorun yaşamadan oynuyorduk şimdi girmeye çalıştığı zaman A4tech ve Bloody mouse'lar ile oyuna girilemiyor diye hata veriyor oyun serverlara girerken. Bu sorunu çözmüş veya çözümünü bilen var mı? İki gündür mouse'u çıkartıp klavye ile giriyordu serverlara bugün o da olmuyor. (Hiçbir mouse yazılım programı kullanmadı).

Artı -1 Eksi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı