Rust çok yavaş yükleniyor

Daha fazla  
Oyun benim değil; bir arkadaşım bana hesabı kullanmam için verdi, Rust vardı. İndirip girdim oyuna ancak çok uzun süre boyunca oyun açılıyor, oyun açıldı sunucuya gireyim dedim. Yine 1-2 saat beklemeden sonra sunucu açıldı. Oyuna girince donma kasma sorunu yok, tek sorun çok yavaş açılıyor. Oyun orijinal arkadaşımın, hesabında oynuyorum.

PC sistemim:
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti.
Intel(r) Xeon(r) CPU X 3440 2.53 GHz.
Depolama (söylemeye gerek yok uçuyor canavar)
Aşağıdaki görüntüde kalıyor.

1604955555690.png

Dosya Ekleri

• 1604955322013.png
    1604955322013.png
    89,8 KB · Görüntüleme: 281
Hayır dediği sorunun SSD ile herhangi bir alakası yok. "Bootstrap Config" yazıp kalabiliyor Rust genelde. Çözümü çok basit. Steam kütüphanesinden Rust'a sağ tıklayıp özelliklere tıkla. Daha sonra "Yerel Dosyalar" başlığına tıkla ve "Yerel Dosyalara Göz At" seçeneğine tıkla. Açılan klasörde "Rust" uygulamasına sağ tıklayıp özelliklere tıkla. Yukarıdan "Uyumluluk" başlığı altındaki "Bu programı yönetici olarak çalıştır." seçeneğini tikle ve kaydet. Sorun çözüldü. :)

Not: SSD tabii ki şart Rust için ancak o yükleme ekranında kalmasının çözümü SSD değil.

Anlattığım çözümün videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun benim değil; bir arkadaşım bana hesabı kullanmam için verdi, Rust vardı. İndirip girdim oyuna ancak çok uzun süre boyunca oyun açılıyor, oyun açıldı sunucuya gireyim dedim. Yine 1-2 saat beklemeden sonra sunucu açıldı. Oyuna girince donma kasma sorunu yok, tek sorun çok yavaş açılıyor. Oyun orijinal arkadaşımın, hesabında oynuyorum.

PC sistemim:
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti.
Intel(r) Xeon(r) CPU X 3440 2.53 GHz.
Depolama (söylemeye gerek yok uçuyor canavar)
Aşağıdaki görüntüde kalıyor.

Eki Görüntüle 732373

SSD'ye yükle kanka ben öyle yaptım 1.30 dk da açılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı