Rust drop sorunu

mehmetcanhk

Hectopat
Merhaba çok iyi olmasada iyi denilecek bir bilgisayarım var.
Rust harici hiçbir oyunda drop girmiyor şimdi Rust oyunun optimizesinin olmadığını biliyorum ama arkadaşım PC'si benimkinden kötü hiç drop girmiyor.
Bilgisayar özelliklerim bunlar:
RX590 Sapphire 8GB.
8GB Corsair.
1TB HDD.
A320M.
R5 1600.
550W PSU.
Rust'da en düşük ayarda 4 GB ya da 5GB kullaniyor en fazla arkada 1 DC bir de Rust var.
En yüksekde normale 11 kullanması gerekiyor 8 GB oldundan dolayı otomatik bir şekilde 4 GB 5GB kullaniyor.
RAM yine yüksek ayarlarda drop yemesi normal çünki en düşükde de 5GB kullaniyor.
RAM en yüksekte de PC 10 saat Rust oynasamda 1 saat oynasamda 65 derecelerde işlemci de 50 falan oluyor 45 falan değişiyor.
Rust'da taktiksel bir şekilde oynamak için en düşük ayarda oynuyorum ama drop giriyor bunu nasıl cözebilirim?
Özellikle sandık açtığımda, yolda dürüken bir an girip çıkıyor.

Rust aşığı bir insanım ve drop yemesi beni deli ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba çok iyi olmasada iyi denilecek bir bilgisayarım var.
Rust harici hiçbir oyunda drop girmiyor şimdi Rust oyunun optimizesinin olmadığını biliyorum ama arkadaşım PC'si benimkinden kötü hiç drop girmiyor.
Bilgisayar özelliklerim bunlar:
RX590 Sapphire 8GB.
8GB Corsair.
1TB HDD.
A320M.
R5 1600.
550W PSU.
Rust'da en düşük ayarda 4 GB ya da 5GB kullaniyor en fazla arkada 1 DC bir de Rust var.
En yüksekde normale 11 kullanması gerekiyor 8 GB oldundan dolayı otomatik bir şekilde 4 GB 5GB kullaniyor.
RAM yine yüksek ayarlarda drop yemesi normal çünki en düşükde de 5GB kullaniyor.
RAM en yüksekte de PC 10 saat Rust oynasamda 1 saat oynasamda 65 derecelerde işlemci de 50 falan oluyor 45 falan değişiyor.
Rust'da taktiksel bir şekilde oynamak için en düşük ayarda oynuyorum ama drop giriyor bunu nasıl cözebilirim?
Özellikle sandık açtığımda, yolda dürüken bir an girip çıkıyor.

Rust aşığı bir insanım ve drop yemesi beni deli ediyor.
Bende Rust için sistem topluyorum şu anda. Senin söylediğin gibi ne kadar upgrade yaparsak yapalım bazen sorun düzelmiyor Rust`ta. Tavsiyem RAM`ı 8GB daha artırıp denemen yönünde. Ayrıca SSD kullanmayı düşündün mü? Rust yükleme ekranlarında çok işe yarıyor.

bakın anlamiyorsunuz msı afterborner isteyen abim sana inidip atıcam ssd şu an alamam korona morona flan fistan ben oyunda 4 5 gb ram kullaniyo 16gb ram olsa da 4 5 kullanıcak şu an 8 almam çok saçma
MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısın?
1587241979299.png
bu yetermi reis
MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısın?
1587241979299.png
bu yetermi reis

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı