Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar önceliklen merhaba. Ben sabah Rust indirdim girdim ve bu hata çıktı karşıma internette bir şey bulamadım. Nasıl çözerim bu sorunu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
Arkadaşlar önceliklen merhaba. Ben sabah Rust indirdim girdim ve bu hata çıktı karşıma internette bir şey bulamadım. Nasıl çözerim bu sorunu?
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 24 Haziran 2023 #2 Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulayıp tekrar giriş yapmayı denemelisin. Eksik dosya varsa indirecek. Steam kütüphane arayüzünde: Rust'a sağ tıkla > Özellikler > Yüklü Dosyalar > Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula (en alttaki seçenek). *İndirme işlemi ve kurulum bitince oyunu tekrar başlattığında, Easy Anti-Cheat ile ilgili açılan pencerelerde onay vermelisin. Son düzenleme: 24 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulayıp tekrar giriş yapmayı denemelisin. Eksik dosya varsa indirecek. Steam kütüphane arayüzünde: Rust'a sağ tıkla > Özellikler > Yüklü Dosyalar > Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula (en alttaki seçenek). *İndirme işlemi ve kurulum bitince oyunu tekrar başlattığında, Easy Anti-Cheat ile ilgili açılan pencerelerde onay vermelisin.
KS KS Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #3 21584 dedi: Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulayıp tekrar giriş yapmayı denemelisin. Eksik dosya varsa indirecek. Steam kütüphane arayüzünde: Rust'a sağ tıkla > özellikler > yüklü dosyalar > oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula (en alttaki seçenek). *İndirme işlemi ve kurulum bitince oyunu tekrar başlattığında, Easy Anti-Cheat ile ilgili açılan pencerelerde onay vermelisin. Genişletmek için tıkla... Dedin seçenekler yok. Artı 0 Eksi
21584 dedi: Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulayıp tekrar giriş yapmayı denemelisin. Eksik dosya varsa indirecek. Steam kütüphane arayüzünde: Rust'a sağ tıkla > özellikler > yüklü dosyalar > oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula (en alttaki seçenek). *İndirme işlemi ve kurulum bitince oyunu tekrar başlattığında, Easy Anti-Cheat ile ilgili açılan pencerelerde onay vermelisin. Genişletmek için tıkla... Dedin seçenekler yok.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 24 Haziran 2023 #4 Lacaderal dedi: Eki Görüntüle 1834415 Dedin seçenekler yok. Genişletmek için tıkla... Kütüphanenin içinden mi tıkladın? Kısayola tıklamışsın gibi görünüyor. Masaüstündeki simgeden tıklama, Steam kütüphanesinin içinden tıklaman lazım. Artı 0 Eksi
Lacaderal dedi: Eki Görüntüle 1834415 Dedin seçenekler yok. Genişletmek için tıkla... Kütüphanenin içinden mi tıkladın? Kısayola tıklamışsın gibi görünüyor. Masaüstündeki simgeden tıklama, Steam kütüphanesinin içinden tıklaman lazım.
KS KS Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #5 21584 dedi: Kütüphanenin içinden mi tıkladın? Kısayola tıklamışsın gibi görünüyor. Masaüstündeki simgeden tıklama, Steam kütüphanesinin içinden tıklaman lazım. Genişletmek için tıkla... Kanka Steam'den indirmedim normal exe ile indirdim Steam a ekledim Steam dışı oyun ekle deyip. 21584 dedi: Kütüphanenin içinden mi tıkladın? Kısayola tıklamışsın gibi görünüyor. Masaüstündeki simgeden tıklama, Steam kütüphanesinin içinden tıklaman lazım. Genişletmek için tıkla... Steam içinden tıkladım. Son düzenleme: 24 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
21584 dedi: Kütüphanenin içinden mi tıkladın? Kısayola tıklamışsın gibi görünüyor. Masaüstündeki simgeden tıklama, Steam kütüphanesinin içinden tıklaman lazım. Genişletmek için tıkla... Kanka Steam'den indirmedim normal exe ile indirdim Steam a ekledim Steam dışı oyun ekle deyip. 21584 dedi: Kütüphanenin içinden mi tıkladın? Kısayola tıklamışsın gibi görünüyor. Masaüstündeki simgeden tıklama, Steam kütüphanesinin içinden tıklaman lazım. Genişletmek için tıkla... Steam içinden tıkladım.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 24 Haziran 2023 #6 Lacaderal dedi: Kanka Steam'den indirmedim normal exe ile indirdim Steam a ekledim Steam dışı oyun ekle deyip. Genişletmek için tıkla... Steam'den oyunu almadıysan eğer dediğim seçenekler senin için geçerli değil. Artı 0 Eksi
Lacaderal dedi: Kanka Steam'den indirmedim normal exe ile indirdim Steam a ekledim Steam dışı oyun ekle deyip. Genişletmek için tıkla... Steam'den oyunu almadıysan eğer dediğim seçenekler senin için geçerli değil.
KS KS Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #7 21584 dedi: Steam'den oyunu almadıysan eğer dediğim seçenekler senin için geçerli değil. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelteceğim? Artı 0 Eksi
21584 dedi: Steam'den oyunu almadıysan eğer dediğim seçenekler senin için geçerli değil. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelteceğim?