Rust Easy Anti-Cheat yüklü değil hatası

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  

Arkadaşlar önceliklen merhaba. Ben sabah Rust indirdim girdim ve bu hata çıktı karşıma internette bir şey bulamadım. Nasıl çözerim bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulayıp tekrar giriş yapmayı denemelisin. Eksik dosya varsa indirecek.

Steam kütüphane arayüzünde: Rust'a sağ tıkla > Özellikler > Yüklü Dosyalar > Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula (en alttaki seçenek).

*İndirme işlemi ve kurulum bitince oyunu tekrar başlattığında, Easy Anti-Cheat ile ilgili açılan pencerelerde onay vermelisin.

Son düzenleme:

Dedin seçenekler yok.

Kütüphanenin içinden mi tıkladın? Kısayola tıklamışsın gibi görünüyor. Masaüstündeki simgeden tıklama, Steam kütüphanesinin içinden tıklaman lazım.

Kanka Steam'den indirmedim normal exe ile indirdim Steam a ekledim Steam dışı oyun ekle deyip.

Kütüphanenin içinden mi tıkladın? Kısayola tıklamışsın gibi görünüyor. Masaüstündeki simgeden tıklama, Steam kütüphanesinin içinden tıklaman lazım.

Steam içinden tıkladım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…