Rust Easy Anti-Cheat yüklü değil hatası

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
1687562903101.png

Arkadaşlar önceliklen merhaba. Ben sabah Rust indirdim girdim ve bu hata çıktı karşıma internette bir şey bulamadım. Nasıl çözerim bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulayıp tekrar giriş yapmayı denemelisin. Eksik dosya varsa indirecek.

Steam kütüphane arayüzünde: Rust'a sağ tıkla > Özellikler > Yüklü Dosyalar > Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula (en alttaki seçenek).

*İndirme işlemi ve kurulum bitince oyunu tekrar başlattığında, Easy Anti-Cheat ile ilgili açılan pencerelerde onay vermelisin.

Son düzenleme:
Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulayıp tekrar giriş yapmayı denemelisin. Eksik dosya varsa indirecek.

Steam kütüphane arayüzünde: Rust'a sağ tıkla > özellikler > yüklü dosyalar > oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula (en alttaki seçenek).

*İndirme işlemi ve kurulum bitince oyunu tekrar başlattığında, Easy Anti-Cheat ile ilgili açılan pencerelerde onay vermelisin.

1687603006346.png

Dedin seçenekler yok.

Kütüphanenin içinden mi tıkladın? Kısayola tıklamışsın gibi görünüyor. Masaüstündeki simgeden tıklama, Steam kütüphanesinin içinden tıklaman lazım.

Kanka Steam'den indirmedim normal exe ile indirdim Steam a ekledim Steam dışı oyun ekle deyip.

Kütüphanenin içinden mi tıkladın? Kısayola tıklamışsın gibi görünüyor. Masaüstündeki simgeden tıklama, Steam kütüphanesinin içinden tıklaman lazım.

Steam içinden tıkladım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı