Rust "Failed to initialize Graphics" hatası

Barhasq

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
4080
Anakart
x670p
İşlemci
Ryzen 9 7900x
Bilgisayar çok yeni bildiğim kadarıyla indirmem gerekenleri indirdim ve Rust şu hatayı verdi:
Failed to initialize Graphics.
Make sure you have DirectX 11 installed, have up to date.
Drivers for your Graphics Card and have not disabled.
3D acceleration in display settings.
Initializeenginegraphics failed.
Neleri kurmam gerekir belirtir misiniz? Armoury Crate kurulu.

https://steamcommunity.com/app/990080/discussions/0/3789254716316501655/?l=latam&ctp=4 benzer sorunları Hogwarts Legacy'de yaşayan var. Konuda adam 60 saaten fazla oynamış sonra gelen sürümde 15 dakikada bir oyundan atıyormuş.

Siz dosyayı indirin sürücü kurulunca bulunan sürücü kaldırılıyor. Geforce Experience'teki gibi.

Game Ready sürücüsü indirin.

Yani dediğim gibi 4080 kullanıp Hogwart Legacy'de 15 dakikada bir oyunu çöken insanlarda var. NVİDİA ileride çözecektir bu sorunları belki yeni bir sürücü getirir onda böyle olmaz.

Bir öncekine geçiyorum nasıl şu ankini sileceğim?
https://steamcommunity.com/app/1085660/discussions/0/5562542086338906280/ bu konuya bir bakın aynı sorunu yaşayan arkadaş var 4080 ile.

Son olarak bu attığım konunun sahibinin dediğine göre diğer CoD:MW2'de sorun yokmuş Rust'ta bu hataları alıyormuş. Eski sürücye dönün olmaz ise NVİDİA'nın sürücü çıkarmasını bekleyin. En güncel sürücüyü tekrar indirirsiniz Geforce Experience'ten.

Son düzenleme:
https://steamcommunity.com/app/990080/discussions/0/3789254716316501655/?l=latam&ctp=4 benzer sorunları Hogwarts Legacy'de yaşayan var. Konuda adam 60 saaten fazla oynamış sonra gelen sürümde 15 dakikada bir oyundan atıyormuş.

Siz dosyayı indirin sürücü kurulunca bulunan sürücü kaldırılıyor. Geforce Experience'teki gibi.

Game Ready sürücüsü indirin.

Yani dediğim gibi 4080 kullanıp Hogwart Legacy'de 15 dakikada bir oyunu çöken insanlarda var. NVİDİA ileride çözecektir bu sorunları belki yeni bir sürücü getirir onda böyle olmaz.

https://steamcommunity.com/app/1085660/discussions/0/5562542086338906280/ bu konuya bir bakın aynı sorunu yaşayan arkadaş var 4080 ile.

Son olarak bu attığım konunun sahibinin dediğine göre diğer CoD:MW2'de sorun yokmuş Rust'ta bu hataları alıyormuş. Eski sürücye dönün olmaz ise NVİDİA'nın sürücü çıkarmasını bekleyin. En güncel sürücüyü tekrar indirirsiniz Geforce Experience'ten.
Bir sonraki olmadı güncel olanı tekrar indiriyorum.

Olmadıysa güncel olanı indirin Geforce Experience'ten. Bunun dışında beklemeniz lazım sorunsuz bir sürücü çıkana kadar.
Siz bu hatanın nvidia sürücüsünden kaynaklı olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Belkide dediğiniz gibidir hocam.

Bilgisayarı montajlayan arkadaşta sistemle alakasızdır driver falan ile ilgilidir falan diyordu.

Siz bu hatanın nvidia sürücüsünden kaynaklı olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Belkide dediğiniz gibidir hocam.
Evet. 60 saat Hogwarts Legacy oynayıp yeni gelen sürücüyü indirip 15 dakikada oyunu çöken insanlar var 4080 ile. Aynı sorun önceki aylarda Forza Horizon 4 ve 5 gibi oyunlarda oluyordu sonradan düzelttiler tabi ama 2 3 ay falan sonraydı. Belki Rust sorununu yeni gelen sürücüyle düzeltirler.

Evet. 60 saat Hogwarts Legacy oynayıp yeni gelen sürücüyü indirip 15 dakikada oyunu çöken insanlar var 4080 ile. Aynı sorun önceki aylarda Forza Horizon 4 ve 5 gibi oyunlarda oluyordu sonradan düzelttiler tabi ama 2 3 ay falan sonraydı. Belki Rust sorununu yeni gelen sürücüyle düzeltirler.
Cidden mental olarakta çok yordu beni bu sıkıntı. Yaklaşık 3-4 gündür bunun üzerinde bir şey yapmaya çalışıyorum fakat belirsizlik var. Yeni sürücü belki çözer diye umutlanıyorum. Umarım olur.

Cidden mental olarakta çok yordu beni bu sıkıntı. Yaklaşık 3-4 gündür bunun üzerinde bir şey yapmaya çalışıyorum fakat belirsizlik var. Yeni sürücü belki çözer diye umutlanıyorum. Umarım olur.
Yeni sürücüler gelene kadar şu anki sürücüde sıkıntısız çalışan oyunlara bakın illaki sizi tatmin edecek oyunlar vardır.

Kral nasıl çözdün? Bende var hata çözemiyorum.

BEYLER ÇÖZÜMÜ ALTTAKİ VİDEO DA
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı