Çözüldü Rust girince KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AntiFly

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Rust girince oyuna girdikten 1-2 dakika sonra mavi ekran hatasi aliyorum.

Minidump eger dogru paylastiysam: Google Drive: Sign-in

Stop code: KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED

What failed: EasyAntiCheat_EOS.sys

Sistemim.

R 5 5600.
GTX 1650.
16 GB RAM.
500 GB M.2 SSD Exceria.

İslemci sicakligim 65 70 SSD sicakligi 52 54 arasi islemciyi ve SSD'yi yeni aldim onceden boyle bir hata yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
EasyAntiCheat sil. Ağ kartını güncelle.
BIOS güncelle.
Güncel Chipset sürücünü indir yükle.
Bunları yap ve mavi ekran alıp almadığını bildir.
Flash olmasa da bazı anakartlarda direk diskin içine atıp, BIOS'tan gösterip yapabilirsun. Onu deneyebilirsin.

BIOS haric her seyi denedim ve yine mavi ekran yedim. Ayni seyler yaziyordu. Anakartim A520M a Pro baktim ama goremedim.

BIOS haric her seyi denedim ve yine mavi ekran yedim. Ayni seyler yaziyordu. Anakartim A520M a Pro baktim ama goremedim.

Evet varmis ama dosyayi bulamadim sonra M-Flash'dan cikip BIOS'tan ciktim ve şu an PC'ye ekran gelmiyor.

Son düzenleme:
BIOS Update ederken sisteme müdahale ettin mi?

BIOS Update yapmadim dosyayi bulamadigimdan dolayi sonra RAM'ler cakisti XAMPP acinca surekli RAM'ler cift kanal calismiyor CPU isigi yakiyor ondan tek tek 3000 MHz yaptim. Sonra PC açıldı BIOS guncelledim sonra Windows acilmadi sifreniz degisti dedi ve PC'yi sifirladim az once Apex oynadim bir sorun yasamadim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı