Rust hâlâ oynanır mı?

Emre2604

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 8GB
1 TB SAMSUNG NvME SSD
Intel® Core™ i7-13620H
32 GB RAM
144HZ IPS MONITOR
Meslek
ögrenci
RAM
32
SSD veya HDD modeli
1tb Nvme samsung
Ekran kartı
4060 8gb
İşlemci
i7 13620h
Rust şu an Steam'de %50 ındırıme gırmıs, sızce alınır mı? Guzel oyun, cok fazla vıdeosunu ızledım, 10 dolara deger mı?

1734078493809.png

Sonuna kadar değer. Kafa resetlemelik gibi düşünebilirsin. 2 kişi oynuyoruz, 3 kişi oynuyoruz çok keyifli oluyor. Düşünmeden al.

Sonuna kadar değer. Kafa resetlemelik gibi düşünebilirsin. 2 kişi oynuyoruz, 3 kişi oynuyoruz çok keyifli oluyor. Düşünmeden al.

Oyunu seviyorsanız değer fiyatına, daha da fiyatının düşeceğini sanmam.

Oyundakı aktıf oyuncu sayısına falan hiç bakmadım sunuculara falan fıstan yuksek oyunculu sunucular var mı PUBG Mobile'dekı bronz lıgıne donmesın full botla oynamyım mesela.

Reis oyunda 1500 saatim var 3 senedir oynuyorum arkadaşlarla oynayabileceğin en uzun soluklu oyunlardan birisi rust bence,ilk başta ölmekten sıkılıcaksın sinirleneceksin fakat oynadıkça oyuna alışacak ve dahada eğleniceksin ama şöyle birşey var tek başına oynamaya başlarsan çok zor yanında en kötü 100 saatlik oyunu bilen biri olmalı

Rust hiçbir zaman oynanamaz hale gelemez neler yaptılar oyuna. Oyunun ana mekanikleri çok iyi ama şöyle bir durum var zamanın değerini biliyorsan hiç bulaşma derim. 4K saat verdim bu oyuna kurtulmak çok zordu hala silemedim arada girip oynuyorum.

Reis oyunda 1500 saatim var 3 senedir oynuyorum arkadaşlarla oynayabileceğin en uzun soluklu oyunlardan birisi Rust bence, ilk başta ölmekten sıkılacaksın sinirleneceksin fakat oynadıkça oyuna alışacak ve daha da eğleniceksin ama şöyle bir şey var tek başına oynamaya başlarsan çok zor yanında en kötü 100 saatlik oyunu bilen biri olmalı.

Arkadasımla beraber baslayacağım zaten tek gırmem.

Rust hiçbir zaman oynanamaz hale gelemez neler yaptılar oyuna. Oyunun ana mekanikleri çok iyi ama şöyle bir durum var zamanın değerini biliyorsan hiç bulaşma derim. 4K saat verdim bu oyuna kurtulmak çok zordu hala silemedim arada girip oynuyorum.

Ben zat4en PC basından kalkmayan bir tıpım koymaz bana cok.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı