Rust hangi serverda oynanmalı?

Oyunu büyük hevesle indirdim. Ancak oyunu hangi serverda oynayacağımı bilmiyorum. Bana hangi serverda oynayacağımı önerir misiniz?

Türk serverleri var, ama solo oynayacaksan solo serveri girmeni öneririm. Çünkü takımlar çok güçlü oluyor. Türk sunucularında 30 40 kişi olanlar var. Oraya gizli bir ev yap sonra hayatta kal. Başarılar dilerim ekran kartım tamirden gelince ben de oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu büyük hevesle indirdim. Ancak oyunu hangi serverda oynayacağımı bilmiyorum. Bana hangi serverda oynayacağımı önerir misiniz?
Kardeşim Rust normal bir oyun değil. Hevesli olmanı anlıyorum ancak oyunda başına geleceklerden sonra çok kızacaksın ve sinirleneceksin. Tilt olmamak elde değil. Kapında pusacaklar, birini öldüreceksin sonra arkadaşı seni öldürecek. Rust çok cins bir oyun. Sana tavsiyem düşük oyunculu serverlere girip mekanikleri öğren. Monument dedikleri yerleri öğren. Oyun basit gibi gözüksede aslında çok kompleks bir yapıya sahip. Ama şunu söyleyebilirim, eğer aimin iyi ise her türlü yolunu bulursun.

Oyunu biraz öğrendikten sonra Offical sunucularda oynamanı tavsiye ederim ancak Facepunch sunucularında çok hile var.

Türk serverleri var, ama solo oynayacaksan solo serveri girmeni öneririm. Çünkü takımlar çok güçlü oluyor. Türk sunucularında 30 40 kişi olanlar var. Oraya gizli bir ev yap sonra hayatta kal. Başarılar dilerim ekran kartım tamirden gelince ben de oynayacağım.

Kardeşim Rust normal bir oyun değil. Hevesli olmanı anlıyorum ancak oyunda başına geleceklerden sonra çok kızacaksın ve sinirleneceksin. Tilt olmamak elde değil. Kapında pusacaklar, birini öldüreceksin sonra arkadaşı seni öldürecek. Rust çok cins bir oyun. Sana tavsiyem düşük oyunculu serverlere girip mekanikleri öğren. Monument dedikleri yerleri öğren. Oyun basit gibi gözüksede aslında çok kompleks bir yapıya sahip. Ama şunu söyleyebilirim, eğer aimin iyi ise her türlü yolunu bulursun.

Oyunu biraz öğrendikten sonra offical sunucularda oynamanı tavsiye ederim ancak facepunch sunucularında çok hile var.

Peki arkadaşımla yeni başladık bizim için önerebileceğiniz bir sunucu var mıdır?

Peki arkadaşımla yeni başladık bizim için önerebileceğiniz bir sunucu var mıdır?
Sunucu arama yerine 2x,3x,4x,5x yaz. Wipesi yeni atılmış, az oyunculu yerlere giriş yap. YouTube'de kartlarla lootlayabileceğin yerleri öğren. YouTube'de tonlarca eğitici adamlar var izleyebilirsin.

Sen 15 20 kişi online olan sunucu bul gir, fark etmiyor vanilla veya modlu olması. Ama sana tavsiyem vanilla ile başla ve hiç modlu sunuculara bulaşma.
Biz offical serverlerde oynuyoruz hiç sıkıntı yaşamadık, arada hile denk geliyor ancak report edip banlatıyoruz.

Vanilla: Eklentisiz olan sunucular.
Modlu Sunucu: Adı üzerinde, mod eklenmiş olan sunucular.
Wipe: Oyunda minimum haftalık, 2 haftalık ve aylık olmak üzere wipe süreleri vardır. Wipe atılınca yaptığın herşey siliniyor ve yeni bir harita geliyor. Wipe da ikiye ayrılıyor. Map wipe, BP wipe.
Map Wipe: Sadece harita siliniyor. Öğrendiklerin silinmiyor.
BP Wipe: Bunu atom bombası olarak düşünebilirsin, herşey gidiyor. Öğrendiklerin ve harita herşey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı