Rust için 8 GB RAM Yeter Mi?

Keremmxo78

Hectopat
Sistemim:
R5 3600
RTX 2060
B450M S2H
500GB M.2 SSD
8 GB RAM

İşlemcim ve ekran kartım oyunu açmak için hayli yetiyor ama RAM'den dolayı çok sıkıntı yaşar mıyım? 1-1, 5 ay sonra bir 8 GB RAM daha alacağım. Yine de merak ettim, çok drop yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim:
R5 3600
RTX 2060
B450M S2H
500GB M.2 SSD
8 GB RAM

İşlemcim ve ekran kartım oyunu açmak için hayli yetiyor ama RAM'den dolayı çok sıkıntı yaşar mıyım? 1-1, 5 ay sonra bir 8 GB RAM daha alacağım. Yine de merak ettim, çok drop yer miyim?
1 ay idare eder seni merak etme.

Minimum 10 GB denmiş. Bence bayağı drop yersiniz. İsterseniz RAM gelince alın oyunu önce 8 ile sonra 16 GB ile deneyin farkı görün. Hatta foruma yazarsanız insanlarında haberi olur.

Sistemim:
R5 3600
RTX 2060
B450M S2H
500GB M.2 SSD
8 GB RAM

Hocam Rust deli gibi RAM harcıyor. Son güncellemeler ile biraz olsun düzelttiler fakat bundan sadece 1 yıl öncesine kadar 8 GB RAM ile attığınız her adımda donup düzeliyordu sürekli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı