Rust için 8 GB RAM yeter mi?

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam sunucudan sunucuya degisiyor fakat FPS ayarlari ile i5-3330 8 GB RAM ve RX 580 ile yeri geldiginde bazi sunucularda 60 FPS bile goruyorum ama cok drop yiyorum. 16 GB ile rahat oynarsiniz. Ama SSD sart yoksa sunucuya girmeniz 1 saati bulabiliyor. Cozunurlugum 1440x900 bu arada. FPS ayarlarindan kastigim ozel config dosyalari degil bu arada YouTube'da Rust FPS ayarlari diye arattiginizda 30 tanesi cikiyor karsiniza.

Son düzenleme:
Zor gibi görünüyor sistem özelliklerine bakılırsa 30 FPS çamur gibi bir görüntü ile belki işlemci falan da çok yetersiz kalacaktır.

TikTok'ta birisi RX 570 ile 80-100 FPS aldığını söylemişti düşük ayarlarda. Benimk RX 570 OC ssd alsam genede çamur gibi mi oynarım indirime girerse 380tl boşa gitmesin

TikTok'ta birisi RX 570 ile 80-100 FPS aldığını söylemişti düşük ayarlarda. Benimk RX 570 OC SSD alsam gene de çamur gibi mi oynarım indirime girerse 380TL boşa gitmesin

Hocam o kadar da kotu olmaz ben bile bu sistemle zevk alarak oynuyorum oyunu. Pisman olacaginizi sanmiyorum ama RAM'i 16 GB yaparsaniz cok daha iyi olur ve SSD sart.

Son düzenleme:
Hocam o kadar da kotu olmaz ben bile bu sistemle zevk alarak oynuyorum oyunu. Pişman olacaginizi sanmiyorum ama RAM'i 16 GB yaparsaniz cok daha iyi olur ve SSD sart.

Yani SSD alsam RAM'i 16 yapana kadar idare eder mi beni? Sen bu sistemle ortalama kaç fps alıyodun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…