Rust için 8 GB RAM yeter mi?

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam sunucudan sunucuya degisiyor fakat FPS ayarlari ile i5-3330 8 GB RAM ve RX 580 ile yeri geldiginde bazi sunucularda 60 FPS bile goruyorum ama cok drop yiyorum. 16 GB ile rahat oynarsiniz. Ama SSD sart yoksa sunucuya girmeniz 1 saati bulabiliyor. Cozunurlugum 1440x900 bu arada. FPS ayarlarindan kastigim ozel config dosyalari degil bu arada YouTube'da Rust FPS ayarlari diye arattiginizda 30 tanesi cikiyor karsiniza.

Son düzenleme:
Zor gibi görünüyor sistem özelliklerine bakılırsa 30 FPS çamur gibi bir görüntü ile belki işlemci falan da çok yetersiz kalacaktır.

TikTok'ta birisi RX 570 ile 80-100 FPS aldığını söylemişti düşük ayarlarda. Benimk RX 570 OC ssd alsam genede çamur gibi mi oynarım indirime girerse 380tl boşa gitmesin :(

TikTok'ta birisi RX 570 ile 80-100 FPS aldığını söylemişti düşük ayarlarda. Benimk RX 570 OC SSD alsam gene de çamur gibi mi oynarım indirime girerse 380TL boşa gitmesin :(

Hocam o kadar da kotu olmaz ben bile bu sistemle zevk alarak oynuyorum oyunu. Pisman olacaginizi sanmiyorum ama RAM'i 16 GB yaparsaniz cok daha iyi olur ve SSD sart.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı