Merhaba, hepimizin bildigi gibi rust cok RAM yiyen bir oyun. Benim bilgisayarimda cok ust duzeyde sistemim yok ama Rust'ta 70-80 FPS alirken arada sirada sinir bozucu droplar giriyor.
Sistemim:
AMD Radeon R7 240 4GB ekran karti
8 GB DDR3 1600 MHz RAM
AMD A8 7650K 3.4 GHz islemci
RAM'imi 12 GB'ye cikartmaya dusunuyorum, drop sorununu azaltirmiyim? Oneriniz icin tessekurler.
Tavsiye edilen 16 GB bellek fakat 8 de yetecektir. Drop sorunu bellekten kaynaklı olabileceği gibi diskten de kaynaklı olabilir. HDD'nizin tam marka model bilgilerini paylaşın.
Tavsiye edilen 16 GB bellek fakat 8 de yetecektir. Drop sorunu bellekten kaynaklı olabileceği gibi diskten de kaynaklı olabilir. HDD'nizin tam marka model bilgilerini paylaşın.
Benim 8 GB RAM ile 16 RAM arası girme hızı değişmedi girme hızı için SSD alman lazım ben 1-2 dk da giriyorum. Servere ilk girdiğimde 14 RAM kullanımı varken sonra 9 GB kullanımı oluyor benim onunla ilgisi vardır.
Benim 8 GB RAM ile 16 RAM arası girme hızı değişmedi girme hızı için SSD alman lazım ben 1-2 dk da giriyorum. Servere ilk girdiğimde 14 RAM kullanımı varken sonra 9 GB kullanımı oluyor benim onunla ilgisi vardır.
Arkadasimdada benimle ilgili sorunlar vardi ama sw ye 30 dk da giriodu oda 4 gb ram ekletti sw ye 5 dkda giriyo ramle az cok ilgisi var ssd side yok bide onun rami ddr4