Rust için ekran kartı veya işlemci önerisi

RAM'i toplamda 32 yapalım diyorsunuz değil mi? Ve bunları alırsam komple rahatlarım herhalde.

RAM'i 32 yapalım demek istemedim hocam sorun şu ki sisteminiz DDR4 RAM uyumlu. Bu attığım RAM DDR5. isterseniz bundan 2 tane alın 2x16 yapın ya da 1 tane alın.

RAM'i 32 yapalım demek istemedim hocam sorun şu ki sisteminiz DDR4 RAM uyumlu. Bu attığım RAM DDR5. isterseniz bundan 2 tane alın 2x16 yapın ya da 1 tane alın.
Tamamdır anladım hocam şuanki ramımle olmaz yani 2 tane alıp 32 yapmanın çok büyük bir katkısı olur mu rust gibi bir oyunda? Ve son olarak işlemci olarak AMD almakta kesiniz değil mi çevremden duyduğum kadarıylada oyunlarda AMD daha iyiymiş

Tamamdır anladım hocam şu anki RAM'imle olmaz yani 2 tane alıp 32 yapmanın çok büyük bir katkısı olur mu Rust gibi bir oyunda? Ve son olarak işlemci olarak AMD almakta kesiniz değil mi çevremden duyduğum kadarıyla da oyunlarda AMD daha iyiymiş.

Evet AMD güncel olarak daha iyi 32 GB olması ileri dönük olur.

Tamamdır teşekkürler her şey için.

Bu kutulu fiyatı ile normal fiyatı arasında çok fark var MediaMarkt'tan aldığımda kutulu fiyatına mı verirler sadece yani 13K civarı.

Normalde kutulu veya kutusuz fiyatları oldukça yakındı da tükendiği için fahiş fiyatlara çıkmış gibi tray almakta sıkıntı olmaz. Soğutucu konusu biraz arada kalıyor sadece giriş seviye kule tipi ile soğutabilirsiniz.

Normalde kutulu veya kutusuz fiyatları oldukça yakındı da tükendiği için fahiş fiyatlara çıkmış gibi tray almakta sıkıntı olmaz. Soğutucu konusu biraz arada kalıyor sadece giriş seviye kule tipi ile soğutabilirsiniz.
Tray dediğiniz kutusuz mu oluyordu replika mı sanki replika diye hatırlıyorum öyle kalmış aklımda. Bir de ikinci el almak sizce mantıklı olur mu? işlemciyi veya anakart ile rami herhangi birini yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı