Rust için işlemci önerisi

Shorrry

Yoctopat
Daha fazla  
Rust oynuyorum ve sistem özelliklerim bana yetmiyor. İşlemci mi değiştirsem daha iyi yoksa ekran kartı mı değiştirsem daha iyi? Hangisi daha geride kalıyor bilmiyorum. Ve önerebileceğiniz işlemci veya ekran kartı nedir? Aklımda şu anlık Ryzen 5 5600X var iyi midir? Bütçem 5k.

Ryzen 5 2600X.
MSI X370 Krait Gaming.
RTX 2060.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rust oynuyorum ve sistem özelliklerim bana yetmiyor. İşlemci mi değiştirsem daha iyi yoksa ekran kartı mı değiştirsem daha iyi? Hangisi daha geride kalıyor bilmiyorum. Ve önerebileceğiniz işlemci veya ekran kartı nedir? Aklımda şu anlık Ryzen 5 5600X var iyi midir? Bütçem 5k.

Ryzen 5 2600X.
MSI X370 Krait Gaming.
RTX 2060.

5600X ile 5600 çok benzer direkt 5600 alabilirsiniz de Rust tam olarak ne üzerine bilmiyorum. İşlemci ve ekran kartı kullanımlarına bakarak bir çıkarım yapabilirsiniz hocam.

Ryzen 5 2600X.
MSI X370 Krait Gaming.
RTX 2060.
İşlemci değişmelisiniz, işlemciyi fena ağlatıyor o oyun. Bende de Ryzen 5 2600X var 30 FPS falan oynuyordum…
Global render gibi bir saçmalık var oyunda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı