Rust İçin Kafa Dengi Takım Arkadaşı

Makaleler
2
Merhaba değerli forum sakinleri başlıkta da görüldüğü üzere Rust oynamak için kafa dengi takım arkadaşları arıyorum. Ancak aşağıdaki maddelere uygun olmanız gerekli ki oyunumuz eğlenceli olsun.
  • Katılacaklar en az 15 yaşında olmalı ve takım arkadaşlarına küfür veya hakaret etmemeli.
  • Oynayacağımız serveri hep beraber seçeriz.
  • Discord kullanacağız. Dolayısıyla mikrofon şart.
  • En fazla 5 kişi olacağız.
  • Oyunda en az 150 saati olmalı.
  • Modsuz sunucularda oynayacağız.
Discord: Furcayne#8870

Son düzenleme:
Merhaba değerli forum sakinleri başlıkta da görüldüğü üzere Rust oynamak için kafa dengi takım arkadaşları arıyorum. Ancak aşağıdaki maddelere uygun olmanız gerekli ki oyunumuz eğlenceli olsun.
  • Katılacaklar en az 15 yaşında olmalı ve takım arkadaşlarına küfür veya hakaret etmemeli.
  • Oynayacağımız serveri hep beraber seçeriz.
  • Discord kullanacağız. Dolayısıyla mikrofon şart.
  • En fazla 5 kişi olacağız.
  • Oyunda en az 150 saati olmalı.
Discord: Furcayne#8870

Bence kariyet.net'e bir bak

Yaş 14 Haziran 1'e kadar oynayamam ancak beni eklersen daha sonra oynayabiliriz. Birde takımın kaç kişi olacağı ve modlu mu modsuz mu oynayacağımız önemli.

Bence yaş ve oyun saati kriteri çok saçma çünkü yaşı küçük olup gayet olgun kafa dengi insanlar olabiliyor. Aynı şey saat içinde geçerli ben +1k saati olup çok kötü oynayan kişiler gördüm.
Saati zaten az tuttum 150 saat Rust için gayet az çoğu kişi 1000 saat üstü arıyor.
Discord ortamında çok rahat tanışırlar, sesli konuşunca ilerleyen zamanda da kafa dengi olur; işçi seçmek diyemezsin düzgün bir sonuç ortaya çıksın diye yazdığı şartlar bu, kimlik demişsin burada bence biraz yavaşla.
Kesinlikle. Normal şeyler istedim ama birçok kişi boş yapmış mesajlarını raporladım istemeyen eklemesin.
Yaş 14 Haziran 1'e kadar oynayamam ancak beni eklersen daha sonra oynayabiliriz. Birde takımın kaç kişi olacağı ve modlu mu modsuz mu oynayacağımız önemli.
Modsuz oynayacağız. Takım çoğu sunucuda 5 kişi sınırı olduğu için en fazla 5 kişi olacak. Zaten belirttim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı