arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 37 Yer 東京 16 Mart 2024 #11 SensOuma dedi: Benim de arkadaş satın alacak birlikte oynayabiliriz. DC vermek uygun oluyor mu bilmiyorum buradan. Genişletmek için tıkla... Oluyor sıkıntı yok.
SensOuma dedi: Benim de arkadaş satın alacak birlikte oynayabiliriz. DC vermek uygun oluyor mu bilmiyorum buradan. Genişletmek için tıkla... Oluyor sıkıntı yok.
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.010 Çözümler 4 16 Mart 2024 #12 arasmaras dedi: Oluyor sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... sensouma eklersiniz o zaman hocam.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 37 Yer 東京 16 Mart 2024 #13 SensOuma dedi: Benim de arkadaş satın alacak birlikte oynayabiliriz. DC vermek uygun oluyor mu bilmiyorum buradan. Genişletmek için tıkla... r0tz dedi: Yıllarca videolarını izledim ama oyunu aldıktan sonra oynamadım desem yeridir. Discord: Xantares. Genişletmek için tıkla... Discord'um arasm2.0 SensOuma dedi: Sensouma eklersiniz o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Ekledim.
SensOuma dedi: Benim de arkadaş satın alacak birlikte oynayabiliriz. DC vermek uygun oluyor mu bilmiyorum buradan. Genişletmek için tıkla... r0tz dedi: Yıllarca videolarını izledim ama oyunu aldıktan sonra oynamadım desem yeridir. Discord: Xantares. Genişletmek için tıkla... Discord'um arasm2.0 SensOuma dedi: Sensouma eklersiniz o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Ekledim.
halLiL Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 19 2 Mayıs 2024 #14 arasmaras dedi: Discord'um arasm2.0 Ekledim. Genişletmek için tıkla... hocam 700 saatim var isterseniz gelebilirim yaş 18 discord: polat_7418
arasmaras dedi: Discord'um arasm2.0 Ekledim. Genişletmek için tıkla... hocam 700 saatim var isterseniz gelebilirim yaş 18 discord: polat_7418