Selam, benim bilgisayarımda GTX 1050 Ti ekran kartı var ama değiştirmek istiyorum. RX 6600 XT.
Ye baktım ama biraz fiyatı fazla geldi, RX 6500 XT.
Almayı düşünüyorum, Rust için uygun mudur?
Bayağı bir götürür mü?
Selam, benim bilgisayarımda GTX 1050 Ti ekran kartı var ama değiştirmek istiyorum. RX 6600 XT.
Bayağı bir götürür mü?
Bayağı bir götürür mü?
8 GB'dan düşük ekran kartları Rust'da uzak detay çizemiyor. Şuan 2060 6GB modeli kullanıyorum, 8GB modele sahip olan arkadaşım benden daha uzağı görebiliyor. Sırf Rust için RX 6500 XT tercih etmezdim.
Hayatının bir döneminde hayatsiz gibi Rust oynamış biri olarak söyleyeceklerim şunlar:
- Ekran kartının VRAM'i en az 6 GB olsun.
- Ağır bir yükleme ekranı istemiyorsan ve harita yüklenirken kasmasin diyorsan ( fightlarda haritada yeni bir yere girersen ölürsün büyük ihtimalle.) en az 12 GB ram'in olmalı.
- Mümkünse işlemcini güçlü bir işlemci seç. Mümkünse OC yap.
Tebrikler artik akıcı şekilde Rust oynayabilirsiniz. Tabii 500 saatte öğrendiğiniz silah sprayleri aniden değişmezse
Hayatının bir döneminde hayatsiz gibi Rust oynamış biri olarak söyleyeceklerim şunlar:
- Ekran kartının VRAM'i en az 6 GB olsun.
- Ağır bir yükleme ekranı istemiyorsan ve harita yüklenirken kasmasin diyorsan ( fightlarda haritada yeni bir yere girersen ölürsün büyük ihtimalle.) en az 12 GB ram'in olmalı.
- Mümkünse işlemcini güçlü bir işlemci seç. Mümkünse OC yap.
Tebrikler artik akıcı şekilde Rust oynayabilirsiniz. Tabii 500 saatte öğrendiğiniz silah sprayleri aniden değişmezse
Hocam 1650 ile bile rahat oynayan arkadaşlarım var fakat minimumda kalıyorsunuz bence. 8 GB ve üstü bir kart düşünürseniz daha iyi olabilir. Bütçem yok derseniz anlarım. Ama 6500xt sadece Rust için değil günümüz için de kötü bir kart. 4 GB VRAM olan kartlar artık mağaralarda kaldı malesef. Genel olaral 6500xt önermem. 1660 Super bakabilirseniz çok daha iyi olur bence