Rust indirime girer mi?

Oyunun optimizasyonunu GeForce NOW ile kıyaslaman çok saçma.

Bir kıyaslama yapmadım GFN üzerinden oyuna girdiğimde sistemde RTX2080 veriyor oyunun optimizasyonunda yerine göre 30 FPS'e kadar düştüğü oluyor grafikler en yüksekte olmadığı halde neredeyse en düşükte kullanıyorum oyun içinde grafik ayarlarını denerken yüksek ayar seviyesi genellikle 4'te ve parçacık detayları falan 50 civarında oynadığımda pek fazla değişen bir şey görmedim aradaki tek fark düşük ayarlarda biraz daha akıcı deneyim sunması. Bunun dışında oyun oynanmıyor değil ama o ani FPS dropları karşında adam varken olunca epey sinir bozucu sonuç olarak 308TL'yi bir çöpe verdim zaten solo oyuncu değilim hani oyunu oynayamadığımdan kötülemiyorum.

GFN ile RTX 2080.

2080 iyi bir kart değilki?
Giriş seviyesi 3060 zaten oyunda yaklaşık 5-6k saat devirdim asla sıkmayan bir oyun çok tilt oldun 2 ay ara verip tekrar başlıyorsun.
Oyunun optimizasyonu ile alakası yok resmi oynuyorsan banditcamp outpost yanlarında FPS'in 130-140 ise birden 50-60 görebilir çok fazla base atılıyor ya da takım limiti yoksa zerg baseleride FPS katili mantık oyunu. bilgisayarına göre base atıcağın yeri seçiceksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı