Rust Kapanıyor

Barış Uysal

Kilopat
Daha fazla  
Normalde düzgünce oynuyordum biraz daha performans almak adına ParkControl adlı program ile disable yaptım. Yaptığım ayarları zaten gösteriyorum ss'te. Diğer oyunları oynuyorum anlamıyorum neden böyle oluyor Rust'da sadece? İşlemci 74 derece gördüm bir ondan sonra oyunu ve steam'i kapattığını gördüm. Bu Problemi nasıl düzeltebilirim. Anladığım kadarıyla TurboBoost özelliğini sürekli açık hale getirdi otomatikten. Eski haline döndürmek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sorun şu oyunu açıyorum yükleniyor, servera giriyorum yükleme esnasında swye girmeden belirli bir yüklemeyi yapıp oyundan atıyor. SSD'den HDD'ye taşıyıp öylede açtım, EasyAntiCheat programınıda kaldırıp kurup onardım. Bir çözüm olmadı. Format atmakta istemiyorum şu durumda 150GB oyun duruyor en az. O sebeple yardımınızı talep ediyorum.

Bios'a girip F5 basarak default'a aldım ama düzelmedi 2-3 defa denedim ondan sonra düzeldi nasıl bir problem olmuş olabilir bilgilendirebilir misiniz? Sistem stabilizasyonundan endişe etmeye başladım da.

1.png 2.png
Sonradan bir şey fark ettim ayarlar Good Patato ve alt segmente düşünce atmıyor oyundan. PUBG oynarken bir sorun yaratmıyor Rainbow'da oynuyorum sorunsuz ultra grafikte ama Rusta girip Grafik Efekt ayarını 3 veya üstüne çıkarınca donma oluyor sonra oyundan atıyor.
Kimse yardımcı neden olmuyor?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı