Rust Kapanma Sorunu

Barış Uysal

Kilopat
Daha fazla  
Normalde düzgünce oynuyordum biraz daha performans almak adına ParkControl adlı program ile disable yaptım. Yaptığım ayarları zaten gösteriyorum ss'te. Diğer oyunları oynuyorum anlamıyorum neden böyle oluyor Rust'da sadece? İşlemci 74 derece gördüm bir ondan sonra oyunu ve steam'i kapattığını gördüm. Bu Problemi nasıl düzeltebilirim. Anladığım kadarıyla TurboBoost özelliğini sürekli açık hale getirdi otomatikten. Eski haline döndürmek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sorun şu oyunu açıyorum yükleniyor, servera giriyorum yükleme esnasında swye girmeden belirli bir yüklemeyi yapıp oyundan atıyor. SSD'den HDD'ye taşıyıp öylede açtım, EasyAntiCheat programını da kaldırıp kurup onardım. Bir çözüm olmadı. Format atmakta istemiyorum şu durumda 150GB oyun duruyor en az. O sebeple yardımınızı talep ediyorum.

BIOS'a girip F5 basarak default'a aldım ama düzelmedi 2-3 defa denedim ondan sonra grafiği 3'ün üstüne çıkardığımda veya bir süre oynadıktan sonra kapatmaya başladı.

Spawning World kısmında yüklenirken atıyor ya, yada oyun içinde gezerken birden bire kapanıyor oyun tekrar kurup yükledim toptan Rust'ı hala düzeltmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla işletim sistemi ile alakalı ,bende de oluyor`du önceden windows 10 home single language kullanıyordum windows 10 pro ya geçtim düzeldi umarım yardımcı olabilmişimdir.

@BuRiEdDaRk
Sorunun düzelmesi basitmiş aslında programı silip Ryzen Master'ı açıp current mode yani ilk sekmedekine tıklayıp uyguluyorsun, standart ayarlarına dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…