Barış Uysal
Kilopat
Daha fazla
Normalde düzgünce oynuyordum biraz daha performans almak adına ParkControl adlı program ile disable yaptım. Yaptığım ayarları zaten gösteriyorum ss'te. Diğer oyunları oynuyorum anlamıyorum neden böyle oluyor Rust'da sadece? İşlemci 74 derece gördüm bir ondan sonra oyunu ve steam'i kapattığını gördüm. Bu Problemi nasıl düzeltebilirim. Anladığım kadarıyla TurboBoost özelliğini sürekli açık hale getirdi otomatikten. Eski haline döndürmek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sorun şu oyunu açıyorum yükleniyor, servera giriyorum yükleme esnasında swye girmeden belirli bir yüklemeyi yapıp oyundan atıyor. SSD'den HDD'ye taşıyıp öylede açtım, EasyAntiCheat programını da kaldırıp kurup onardım. Bir çözüm olmadı. Format atmakta istemiyorum şu durumda 150GB oyun duruyor en az. O sebeple yardımınızı talep ediyorum.
BIOS'a girip F5 basarak default'a aldım ama düzelmedi 2-3 defa denedim ondan sonra grafiği 3'ün üstüne çıkardığımda veya bir süre oynadıktan sonra kapatmaya başladı.
Spawning World kısmında yüklenirken atıyor ya, yada oyun içinde gezerken birden bire kapanıyor oyun tekrar kurup yükledim toptan Rust'ı hala düzeltmedi.
Sorun şu oyunu açıyorum yükleniyor, servera giriyorum yükleme esnasında swye girmeden belirli bir yüklemeyi yapıp oyundan atıyor. SSD'den HDD'ye taşıyıp öylede açtım, EasyAntiCheat programını da kaldırıp kurup onardım. Bir çözüm olmadı. Format atmakta istemiyorum şu durumda 150GB oyun duruyor en az. O sebeple yardımınızı talep ediyorum.
BIOS'a girip F5 basarak default'a aldım ama düzelmedi 2-3 defa denedim ondan sonra grafiği 3'ün üstüne çıkardığımda veya bir süre oynadıktan sonra kapatmaya başladı.
Spawning World kısmında yüklenirken atıyor ya, yada oyun içinde gezerken birden bire kapanıyor oyun tekrar kurup yükledim toptan Rust'ı hala düzeltmedi.
- Ryzen 5 2600X
- TUF B450-PLUS GAMING
- Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport AT DDR4 3000MHz CL17 1.35V PC RAM
- MSİ RTX 2060 veya Rogstrix RTX 2060 Ekran kartı
- WD Blue 3,5" 1TB 64MB SATA III 6GB/s 7200 RPM
- ASTRO 650W 80PLUS POWER 4x120mm RGB FANLI USB3.1 KASA
- AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI DP FreeSync GAMING MONİTÖR
James Donkey SSD 240 GB (oyunlar için)

Son düzenleyen: Moderatör: