Rust karakter cinsiyeti nasıl değiştirilir?

Hocam öncelikle oyun 7 senelik bir oyun ve Rust'ın kendi serverlarında veya özel sunucularda çok tecrübeli oyuncular her şekilde sizi öldürebiliyorlar bu Rust gibi oyunların genel sorunu onu geçtim yükleme ekranında bazen yanıt vermeyebiliyor onun için uyumluluk modunu açacaksınız sonra bir de bazı oyuncularda (ben dahil) Alt Tab atınca oyuna bir daha giremiyorsunuz. Bir de oyunun en can alıcı noktası her bir server'a girdiğinizde sizi 3-5dk arasında bir yükleme ekranı karşılıyor (server'a göre değişir Official server'a girince bende bu kadar süre istiyordu). Oyun maalesef ilk indirdiği zaman bilgisayarda tutmak yerine her seferinde sil baştan yükleyip siliyor. İsterseniz oynayın ama sizi gerçekten aşırı sinirlendirebilir.
Çok boş yapmışsın. 800 saat Rust'ım var 2016'dan beri oynuyorum oyunun sistem gereksinimleri çok yüksek olduğundan bu hataları almış olabilirsin. Fakat bu oyunu kötüleme için yeterli bir sebep değil. Unturned ile Rust'u karşılaştırma da çok komik.

Kanka ben oyunuyom 2 yıldır Alt Tab meselesi gerçekten sıkıntı ama oyuna girme ekranında SSD'ye yüklerseniz oyunu daha hızlı açılıyor ve açılma ekranında daha az donuyor ve zaten oyunun kendi serverlerinde iyi oyuncuların olması normal sonuçta 200 kişilik serverler normal düzey oyuncu arıyorsanız 80 90 kişilik serverlere girmeniz lazım.
Muhtemelen SSD ile daha hızlı açılacaktır eminim fakat bazı sunucularda dediğim gibi çok uzun süre oynayanlar sizi gerçekten sinir ediyorlar bu Unturned oyununda da var mesela.

Kanka ben oyunuyom 2 yıldır Alt Tab meselesi gerçekten sıkıntı ama oyuna girme ekranında SSD'ye yüklerseniz oyunu daha hızlı açılıyor ve açılma ekranında daha az donuyor ve zaten oyunun kendi serverlerinde iyi oyuncuların olması normal sonuçta 200 kişilik serverler normal düzey oyuncu arıyorsanız 80 90 kişilik serverlere girmeniz lazım.
Adam cinsiyet nasıl değiştirildiğini sormuş.

Çok boş yapmışsın. 800 saat Rust'ım var 2016'dan beri oynuyorum oyunun sistem gereksinimleri çok yüksek olduğundan bu hataları almış olabilirsin. Fakat bu oyunu kötüleme için yeterli bir sebep değil. Unturned ile Rust'u karşılaştırma da çok komik.
Oyunu tüm sebepleriyle kötülemiyorum fakat onun yerine Unturned oynamak daha mantıklı olabilir dedim ve eğer burada iyi sistemi olan arkadaşlar var ise onlar sorun yaşayabilirler buradaki forumda bir sürü üye bu şekilde kullanıyor onlar için hatırlatma olarak yazdım isteyen istediği gibi oynayabilir ama ben bu sebeplerden ötürü maalesef oyunu oynayamadığımı ve beğenmediğimi dile getiriyorum.
Adam cinsiyet nasıl değiştirildiğini sormuş.
Zaten en başta cevapladım ki.

Oglum 14 yasinda yaklasik 2 yildir rust oynuyor, hergun saatlerce... bu oyunun ozelligi nedir ? nasil boyle bir bagimlilik yapiyor ? Nasil oglumu bu oyundan kurtarabilirim. Yardimci olacaklara simdiden tesekkur ederim.r

Oglum 14 yasinda yaklasik 2 yıldır Rust oynuyor, her gün saatlerce... Bu oyunun ozelligi nedir? Nasıl boyle bir bagimlilik yapiyor? Nasil oglumu bu oyundan kurtarabilirim. Yardimci olacaklara simdiden teşekkür ederim. R

Bunun için ayrı konu açarsanız sosyalde yardımcı olacaklardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı