Rust mı, Don't Starve Together mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Arkadaşlarla oynayabileceğim oyun arıyordum ki Rust alacaktım. Fakat arkadaşlarım vardı 700-800 saat Rust oynamışlar. İlk 50 saat eğlenceli geçer fakat ilerisinden sonrası yapacağın bir şey kalmıyor takılıyorsun dedi. Ayrıca Don't Starve daha ucuz. Ne düşünüyorsunuz? Rust mu alayım DST mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarla oynayabileceğim oyun arıyordum ki Rust alacaktım. Fakat arkadaşlarım vardı 700-800 saat Rust oynamışlar. İlk 50 saat eğlenceli geçer fakat ilerisinden sonrası yapacağın bir şey kalmıyor takılıyorsun dedi. Ayrıca Don't Starve daha ucuz. Ne düşünüyorsunuz? Rust mu alayım DST mi?
DST oynarken arkadaşlarımla çok eğleniyorduk. 250 saat oyunum var yaklaşık ve bir müddet sonra oyunu ezberliyorsun. İlk başlarda biraz sıkıntılı geçiyor ama asıl heyecan ilk başlarda. Kış yaklaştıkça mont yapma heyecanı, şapka yapma heyecanı veya 7- 8. günlerde buzdolabı yapma yok tarlasıydı falan çok eğleniyorsun. Rust daha gerçekçi bir oyun ve oynarken çok zevk alabilirsin. 2 oyunu da al bence. :D

Benim Kişisel Önerim Rust. Fakat Rust İyi Özellikli Bir Bilgisayar İstiyor Eğer Bilgisayarın Kaldırabilecek Özellikte İse Önerim Rust Açmaz Diyorsan Don't Starve Together.

Rust yüksek dozda çatışma ve rekabet içeriyor fakat Don't Starve daha sakin ilerleyen bir oyun buna göre seçimini yap.
Teşekkürler, Rust aldım diğer günde arkadaşım bana Dont Starve hediye etti :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı