Rust mı FH4 mü?

Araba yarışı oyunlarını pek sevmem açıkçası Forza klavye ile çok sarmamıştı beni. Rust ise mükemmel bir oyun 3 tane hesaptan 2.5k saat falan oynadım birazcık hayatsız olmanız gerekiyor günde 6 7 saatinizi ayırmanız gerekiyor 4-5 gün aralıksız kastığınız eviniz sabah kalktığınız zaman patlamış olabiliyor o yüzden sabırlı olmak gerekiyor başta çok zorlanacaksın ama sonradan oyunun tadını almaya başlayınca bırakılmıyor kafa dengi insanlar ile mükemmel oynanıyor benim tavsiyem modsuz sunucularda oynayın oyunun zevki öyle çıkıyor ve kesinlikle Türk sunucularında oynamayın nacizane tavsiyem.

Botlarla yarışıyorsan botların zorluğunu artırmadan nasıl bir zorluk bekliyorsun?

50 saatten fazla oynayan çok oyuncu var. Ayrıca ne kadar idare etmesi gerekiyor? 50 saat çok iyi bir süre, CS ya da LoL kadar fazla oynamayı beklemesin kimse. Bu oyun o tarz bir şey değil.

İki oyun da yüzlerce saat oynanabilir ancak Rust için arkadaşlarla oynama şartı ile.

50 saatten fazla oynayan çok oyuncu var. Ayrıca ne kadar idare etmesi gerekiyor? 50 saat çok iyi bir süre, CS ya da LoL kadar fazla oynamayı beklemesin kimse. Bu oyun o tarz bir şey değil.
Ancak en az 50 saat olmalı araba oyunu sevenler için. The Crew 300 saat götürdü beni, burdan anlayın yapılacak ne kadar çok şey var.

Botlarla yarışıyorsan botların zorluğunu artırmadan nasıl bir zorluk bekliyorsun?

İki oyun da yüzlerce saat oynanabilir ancak Rust için arkadaşlarla oynama şartı ile.
Botların zorluğunu arttırmadan zorluğu olmayacağını zaten vurguladım aynı şeyi konuşuyoruz. Onun harici çarklardan çıkan arabalar işi bozuyor, kredi arabaya gitmiyor neredeyse.

Eğer oyun arkadaşınız veya aktif oyun grubunuz varsa Rust'ı almanızı tavsiye ederim. Fakat tek başına oynayacaksanız Forza'yı almanızı tavsiye ederim.

Oyun içinde veya discorlar da gezip kafa dengi insanlar bulabilir oyundan tanıştığım kafa dengi insan çok var tamamen kendisine kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…