Mr. Ahmedov
Hectopat
Ti modeli sandım, onu yazarken normal anladım.Hocam iyi misniz 1050 zaten 2 GB'dan başka modeli yok.
Ti modeli sandım, onu yazarken normal anladım.Hocam iyi misniz 1050 zaten 2 GB'dan başka modeli yok.
50 saatten fazla oynayan çok oyuncu var. Ayrıca ne kadar idare etmesi gerekiyor? 50 saat çok iyi bir süre, CS ya da LoL kadar fazla oynamayı beklemesin kimse. Bu oyun o tarz bir şey değil.Oyunu taş çatlasa 50 saat idare eder.
Öncelikle merhaba. Yarın gmod ile birlikte bir oyun daha alacağım. Rust ve Forza çok hoşuma gidiyor. Ama Rust sarmazsa diye korkuyorum. Şu sıralar başka oyunlara yönelmeye çalışıyorum. Normalde sadece FPS tarzı oynayan bir insanım. Arkadaşımada söyledim Rust al diye. Ama o kesin değil. Rust alırsam solo sararmı acaba. Ya da ne kadar sarar? Normalde aşırı aşırı araba yarışı oynamam. Ama Forza'nın Battle Royale modu çok hoşuma gidiyor. Zsuat izliyorumda.
Oyunda gram zorluk yok (drivatar'ları zorlaştırmadık'ça), çark sistemi kaldırılmalı kredilerle araba alınmalı, harita şimdikinin 3 4 katı büyük olmalı, araba sesleri son derece değişmeli, zırt pırt ev alma konusu beni şahsen bıktırmıştı. Bunun gibi 3 5 sorun daha var.
50 saatten fazla oynayan çok oyuncu var. Ayrıca ne kadar idare etmesi gerekiyor? 50 saat çok iyi bir süre, CS ya da LoL kadar fazla oynamayı beklemesin kimse. Bu oyun o tarz bir şey değil.
Ancak en az 50 saat olmalı araba oyunu sevenler için. The Crew 300 saat götürdü beni, burdan anlayın yapılacak ne kadar çok şey var.50 saatten fazla oynayan çok oyuncu var. Ayrıca ne kadar idare etmesi gerekiyor? 50 saat çok iyi bir süre, CS ya da LoL kadar fazla oynamayı beklemesin kimse. Bu oyun o tarz bir şey değil.
Forza oynamaya daha yeni başladım ancak şunu söyleyebilirim ki; sadece eleyici modunda oynayarak bile 100 saati geçerim, oyun çok eğlenceli.Ancak en az 50 saat olmalı araba oyunu sevenler için. The Crew 300 saat götürdü beni, burdan anlayın yapılacak ne kadar çok şey var.
Botların zorluğunu arttırmadan zorluğu olmayacağını zaten vurguladım aynı şeyi konuşuyoruz. Onun harici çarklardan çıkan arabalar işi bozuyor, kredi arabaya gitmiyor neredeyse.Botlarla yarışıyorsan botların zorluğunu artırmadan nasıl bir zorluk bekliyorsun?
İki oyun da yüzlerce saat oynanabilir ancak Rust için arkadaşlarla oynama şartı ile.
Eğer oyun arkadaşınız veya aktif oyun grubunuz varsa Rust'ı almanızı tavsiye ederim. Fakat tek başına oynayacaksanız Forza'yı almanızı tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.