Rust mı Skyrim mi alınmalı?

Vortex06

Nanopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı:Asus Dual GeForce Rtx 4060 İşlemci:Ryzen 5 5600 6-Core Processor Ram:16 GB SSD:1 TB
Arkadaşlar Steam'de Skyrim ve Rust indirimde hangisi alacağıma karar veremedim. Sizce hangisini almalıyım? Acil bilgi verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Skyrim daha mantıklı seçim olacaktır garanti 100 saat oynama süresi var modlar ve sana bağlım 1000'e kadar çıkar.aynı şekilde rusta bakıcak isek sarsa bile maksimum 200 saat falan oynarsın

Arkadaşlar Steam'de Skyrim ve Rust indirimde hangisi alacağıma karar veremedim. Sizce hangisini almalıyım? Acil bilgi verin.
Online, hayatta kalma, inşaat ve rekabet seviyorsanız: Rust.

RPG, tek kişilik, açık dünya, ortaçağ ve görevden göreve koşmayı seviyorsanız: Skyrim.

Ben mesela Rust bedava olsa bile oynamam. Online oyun, rekabet hiç sevmiyorum; bir başka forum sakinide diyalog okumayı ve görevlere gitmeyi filan hiç sevmez.

Sevdiğiniz şeye göre alın.

Hocam ikisini de seviyorum ne karar vereceğimi bilemedim.

Genel olarak tek oyunculu oyunları oynuyorum hocam ama en çok oynadığım Online. @He stole my money

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…