Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Windows 11 Pro (24H2)
| R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Sandisk Plus 240GB + Toshiba 7200RMP 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R |
Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite
Rust oynamasam bile duyduğum ve gördüğüm kadarıyla zor bir oyun.Genel olarak tek oyunculu oyunları oynuyorum hocam ama en çok oynadığım Online.
Malum haritada çok fazla insan oluyor ve siz taşla ağaç keserken yarım kilometre uzakta biri lazer silahı ile deneme atışı yapıyor olabilir. Öyle bir fark oluyor oyunda, oyuncular arası.
Yanlız olduğunuz için zorlanabilirsiniz oyüzden.
Tabi Ark gibi özel sunucu açmakta vardır illa ama The Forest oynar gibi kimse oynamıyor diye biliyorum. Şahsen ben olsam özel sunucu açardım ama ozaman oyunun sanırım anlamı yok komple.
Klasik rekabetçi oyunlar gibide sayılmaz doğrusu. Tek haritada uzun saatler mekan inşaat edip, gelişiyorsunuz. "2 el atayım..." muhabbeti yok pek.
Geliştikten sonrada fetihler yapıyorsunuz tabi ama başka insanlarda size yapıyor.
Skyrim ise: Ana hikaye olsa bile çoğunlukla yan görevleri ile ünlü. Sokakta gördüğünüz basit bir insan size bir görev verip sonrasında "Tarikatımıza, örgütümüze katılmak istermisin?" şeklinde yep yeni hikayelere sürükleyebiliyordu. Çok fazla grub vardı sanırım oyüzden ana hikayeyi oynamayan çok fazla insan var. Yan görevler ile doyuyorlar.
Witcher, Kingdom Come, Fallout gibi oyunlara karşı sevginiz varsa daha iyi gelebilir. Tabi Witcher gibi hikaye ve prodüksiyon odaklı değil daha çok macera ve keşif. Haritadaki her yer yepyeni bir macera.
(Skyrim de henüz oynamadım.)