Rust mı Skyrim mi alınmalı?

Genel olarak tek oyunculu oyunları oynuyorum hocam ama en çok oynadığım Online.
Rust oynamasam bile duyduğum ve gördüğüm kadarıyla zor bir oyun.

Malum haritada çok fazla insan oluyor ve siz taşla ağaç keserken yarım kilometre uzakta biri lazer silahı ile deneme atışı yapıyor olabilir. Öyle bir fark oluyor oyunda, oyuncular arası.
Yanlız olduğunuz için zorlanabilirsiniz oyüzden.

Tabi Ark gibi özel sunucu açmakta vardır illa ama The Forest oynar gibi kimse oynamıyor diye biliyorum. Şahsen ben olsam özel sunucu açardım ama ozaman oyunun sanırım anlamı yok komple.

Klasik rekabetçi oyunlar gibide sayılmaz doğrusu. Tek haritada uzun saatler mekan inşaat edip, gelişiyorsunuz. "2 el atayım..." muhabbeti yok pek.
Geliştikten sonrada fetihler yapıyorsunuz tabi ama başka insanlarda size yapıyor.

Skyrim ise: Ana hikaye olsa bile çoğunlukla yan görevleri ile ünlü. Sokakta gördüğünüz basit bir insan size bir görev verip sonrasında "Tarikatımıza, örgütümüze katılmak istermisin?" şeklinde yep yeni hikayelere sürükleyebiliyordu. Çok fazla grub vardı sanırım oyüzden ana hikayeyi oynamayan çok fazla insan var. Yan görevler ile doyuyorlar.

Witcher, Kingdom Come, Fallout gibi oyunlara karşı sevginiz varsa daha iyi gelebilir. Tabi Witcher gibi hikaye ve prodüksiyon odaklı değil daha çok macera ve keşif. Haritadaki her yer yepyeni bir macera.
(Skyrim de henüz oynamadım.)

Fallout çok severim hocam Witcher serisinde ise sadece 3.cü oyunu oynadım oda bir taraftan sonra sıkmaya başladı oynamayı bıraktım kingdom come ise pek beğenemedim maalesef.

Fallout çok severim hocam Witcher serisinde ise sadece 3.cü oyunu oynadım oda bir taraftan sonra sıkmaya başladı oynamayı bıraktım kingdom come ise pek beğenemedim maalesef.
Fallout'un oyun mantığına benziyor Skyrim. New Vegas gibi tabi çok seçenek sunmuyor ama 3 ve 4 ile temelinde aynı firmanın eseri. New Vegas'ı Oblivion yaptı, oda tam Dragon Age Origins tadında.

Kingdom Come ve Witcher'ı ortaçağ teması olarak örnek verdim. Kingdom Come gibi tabi gerçekçi değil ve kılıç aksiyonu kanser değil ve Witcher gibi hikaye odaklı değil. Macera oyunu işte.

Tabi bırakma sebebiniz uzun saatler ve ortaçağ fantezisi ise bilemiyorum.

Rustı tek başına mümkün değil oynayamazsın. Ha oyun içi tanışıp ark bulabilirsin ama toxic insanlara dayanırım diyorsan.

Witcher 3 çok uzun sürdüğü için sıkılıp bıraktım hocam bir de Witcher tarzı oyunları pek sevemiyorum.

Witcher 3 çok uzun sürdüğü için sıkılıp bıraktım hocam bir de Witcher tarzı oyunları pek sevemiyorum.
Rust'a daha sıcaksınız ozaman.

Skyrim ile Witcher tabi oynanış ve hikaye sunumu olarak alakasız komple ama benzer ırklar ve benzer ortaçağ fantezisi var.

Arkadaşlar Steam'de Skyrim ve Rust indirimde hangisi alacağıma karar veremedim. Sizce hangisini almalıyım? Acil bilgi verin.
Tek başınıza oynayacaksanız Rust'ın saracağını düşünmüyorum. Çünkü Rust'ın kendisi zaten klan mantığıyla çalışıyor, herkes en az 4-5 kişilik klanlar halinde oynuyor. Hatta 2 kişilik duo olarak girenler bile sıkılıyor artık. Ha yok benim en az 2-3 kişi düzenli oynayan arkadaşım var diyorsanız o ayrı. Onun dışında skyrim tek başınıza daha rahat akar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…