Rust nasıl bir oyun?

Merhaba arkadaşım Rust almış benim de almamı istiyor beraber oynamak için ama ben pek oyunu anlamadım hayatta kalmaya benziyor gibi. Arada videolarını görüyorum tam olarak amaç ne? Mesela Minecraft gibi oyunu bitirme falan var mı? Sadece çok oyunculu mu? Bunları ve oyunun kısaca içeriğini açıklar mısınız?

Merhaba arkadaşım Rust almış benim de almamı istiyor beraber oynamak için ama ben pek oyunu anlamadım hayatta kalmaya benziyor gibi. Arada videolarını görüyorum tam olarak amaç ne? Mesela Minecraft gibi oyunu bitirme falan var mı? Sadece çok oyunculu mu? Bunları ve oyunun kısaca içeriğini açıklar mısınız?

Rust 5 6 Saatte zar zor kasıldığın itemleri, güzel yaptığın eve koyduktan sonra 2 dakikada atılan baskın sonucu kaybedip emeklerinin çöpe gidişini izlemek gibi bir oyun. Bunlara RAID nediyor yani kriz geçirmelik bir oyun tabii ekibin varsa ona bir şey diyemem onlarla beraber takılırsın.

Oyna ekibinle beraber insanlara RAID atıp item düşürürsün satarsın güzel oyun ama kendin tek başına oynarsan biraz kriz geçirirsin

Oyun en fazla 1 ay, en az 2-3 gün (servere göre değişiyor.) Kendini tekrar ediyor. Odun ve taş kas ilk evini yap, yol lootuna çıkıp hurda elde et, eşya ve silahları öğren, fight yap kaybet-kazan, evini geliştir şansın varsa servere hükmet şeklinde ilerliyor. Diyelim girdiğin server 1 haftalıksa haftada bir her şey siliniyor. 0'dan başlıyorsun. Genelde ayın ilk perşembesi global wipe( bp wipe, bp hurda karşılığı öğrendiğin eşya planları) haftada bir de map wipe yani evler siliniyor harita dağ taş deniz baştan oluşturuluyor, bu şekilde ilerliyor. Resmi sunucular daha zor ve 1 aydan aya wipe atılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı