Rust oynarken gelen mavi ekran hatası

Dostum bugün itibarıyla aynı hatayı ben de almaktayım dün hiçbir sorun yoktu aynı şekilde. Bu arada dump erişimini Drive'dan kısıtlı olarak açmışsın görüntüleyemiyorum.

Son düzenleme:
Aynı hatayı ben de alıyorum. Sıfırdan Windows 11 kurarak denedim ve Rust için yapılabilecek tüm ayarları yaptım. BIOS'u güncelledim, RAM ve diskimi kontrol ettim, ancak hiçbir sorun olmamasına rağmen mavi ekran alıyorum. Araştırmalarıma göre bu global bir sorun. Hem yerli hem de yabancı birçok kişi, Reddit ve forumlarda bu durumu dile getirmiş. Muhtemelen Rust'a veya EasyAntiCheat'e gelen bir güncellemeden sonra bu sorun ortaya çıktı. Bir güncelleme gelmesini beklemekten başka çare yok gibi görünüyor.

Aynı hatayı ben de alıyorum. Sıfırdan Windows 11 kurarak denedim ve Rust için yapılabilecek tüm ayarları yaptım. BIOS'u güncelledim, RAM ve diskimi kontrol ettim, ancak hiçbir sorun olmamasına rağmen mavi ekran alıyorum. Araştırmalarıma göre bu global bir sorun. Hem yerli hem de yabancı birçok kişi, Reddit ve forumlarda bu durumu dile getirmiş. Muhtemelen Rust'a veya Easy Anti-Cheat'e gelen bir güncellemeden sonra bu sorun ortaya çıktı. Bir güncelleme gelmesini beklemekten başka çare yok gibi görünüyor.

Olabilir hocam benim minidump dosyasını atım o yüzden biri bakarsa cok iyi olur.

Aynı sorunu yaşıyordum çözüm videosunu bırakıyorum minidump'da easyanticheat yüzünden mavi ekran verdiriyordu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı