GeForce NOW Rust oynarken piksel piksel görünüyor

ArdaAhmet

Decapat
GeForce NOW'da Rust oynarken ekran çok pixelleşiyor ve 30-45 FPS'e kadar düşüyor sadece Rust'ta oluyor başka oyunları da denedim onlarda böyle bir problemle karşılaşmadım. Denediğim oyunlar: Baldur's Gate 3 - Genshin Impact - Apex Legends - Fortnite.

İnternetim çok yavaş değil 100 MB download alıyorum bunun bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce NOW'da Rust oynarken ekran çok pixelleşiyor ve 30-45 FPS'e kadar düşüyor sadece Rust'ta oluyor başka oyunları da denedim onlarda böyle bir problemle karşılaşmadım. Denediğim oyunlar: Baldur's Gate 3 - Genshin Impact - Apex Legends - Fortnite.

İnternetim çok yavaş değil 100 MB download alıyorum bunun bir çözümü var mı?
Türkiye sunucusu mu hocam.

Oyunla alakalı olduğunu sanmıyorum. Yüksek ihtimal sunucu kaynaklı. Destek ekibine iletin sorununuzu. Nitekim Türkiye sunucularındaki makinelar rezalet. Avrupa olsaydı bir sorun çekmezdiniz. Kaliteyi düşürüp girmeyi deneyin ama o da zevkinizi köreltir.

Ayarları düşüğün düşüğüne aldım zaten ona rağmen kasıyor ben Rust oynamak için bu kadar para verdim buna Rust dışında her şeyi oynayabiliyorum maşallah. Oyun kasmasa bile görüntü zaten rezalet yapay zeka Minecraft gibi.

Ayarları düşüğün düşüğüne aldım zaten ona rağmen kasıyor ben Rust oynamak için bu kadar para verdim buna Rust dışında her şeyi oynayabiliyorum maşallah. Oyun kasmasa bile görüntü zaten rezalet yapay zeka Minecraft gibi.
Desteğe iletin hocam. GeForce NOW ayarlarından çözümü yok bunun.

Desteğe iletin hocam. GeForce NOW ayarlarından çözümü yok bunun.

Şu kadar para bayılıp böyle bir hizmet almak rezaletten başka bir şey değil Rust oynamak için aldım zaten
onu da oynayamıyorum.

Fortnite - Apex - Genshin - Baldur's Gate'de bir sıkıntı yok sadece Rust'ta böyle oluyor onu da anlayamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı