Çikolatadam
Hectopat
Bunu daha çok beğendim teşekkür ederim.
Rust sistem gereksinimleri en az 10GB o yüzden 16 GB aşağısı bana pek uymuyor.
MSI, ASUS varken Monster almanı pek önermem ama sana kalmış.
Bunu daha çok beğendim teşekkür ederim.
Rust sistem gereksinimleri en az 10GB o yüzden 16 GB aşağısı bana pek uymuyor.
Monster iyi markadır. 2011 yılından beri kullanıyorum.MSI, ASUS varken Monster almanı pek önermem ama sana kalmış.
İyi günler arkadaşlar, yakın zamanda bir laptop almayı düşünüyorum. Bütçem maksimum 9-10 bin TL Rust/Metro exodus gibi oyunları orta ayarlarda 60-90 FPS oynatacak fazla ısınmayan bir oyuncu laptopu arıyorum.
Monster'ın bu kadar kötü olmasındaki sebep nedir? Gördüğüm hiç kimse monsteri önermiyor.MSI, ASUS varken Monster almanı pek önermem ama sana kalmış.
Alacağım laptopu 3-5 yıl sorunsuz oynamak istiyorum bu yüzden 8gb ram yetersiz kalmaz mı sence? Rust için bile en az 10 gb ram gerekiyor.Laptop almaktansa masaüstü bilgisayar almanı önerebilirim.
İndirimdeyken almanı önerdiğim laptop:
HP Pavilion 15-EC0001NT AMD Ryzen 7 3750H 8GB 1TB + 128GB Fiyatı
HP Pavilion 15-EC0001NT AMD Ryzen 7 3750H 8GB 1TB + 128GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Monster'ın bu kadar kötü olmasındaki sebep nedir? Gördüğüm hiç kimse Monster'i önermiyor.
Sağdan soldan duyumla değil bizzat kullandığımdan ve abime dahi aldırdığıma dayanarak söylüyorum, gayet güzel ve güvenilir bir markadır.Monster'ın kötü olduğunu söylemiyorum sadece diğerleri çok daha iyi ve bence Monster'in teknik servisi yeterli değil hala fan sesi sıkıntısı var mıdır bilmiyorum fakat eğer oda arkadaşınız veya kardeşiniz varsa çıkan sesten çok fazla rahatsız olur yani oyun oynayamazsınız ve zaten ısınma sorunu da var diye biliyorum Monster'de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.