Rust oynatacak laptop önerisi

Isınmayan laptop yoktur imkansız bu. GTX 1660 üstü almanızı tavsiye ederim GTX 1650'de rahatça oynatıyor fakat 10k'ya GTX 1650 almak kötü olur.

İyi günler arkadaşlar, yakın zamanda bir laptop almayı düşünüyorum. Bütçem maksimum 9-10 bin TL Rust/Metro exodus gibi oyunları orta ayarlarda 60-90 FPS oynatacak fazla ısınmayan bir oyuncu laptopu arıyorum.

Laptop almaktansa masaüstü bilgisayar almanı önerebilirim.
İndirimdeyken almanı önerdiğim laptop:

MSI, ASUS varken Monster almanı pek önermem ama sana kalmış.
Monster'ın bu kadar kötü olmasındaki sebep nedir? Gördüğüm hiç kimse monsteri önermiyor.
Laptop almaktansa masaüstü bilgisayar almanı önerebilirim.
İndirimdeyken almanı önerdiğim laptop:
Alacağım laptopu 3-5 yıl sorunsuz oynamak istiyorum bu yüzden 8gb ram yetersiz kalmaz mı sence? Rust için bile en az 10 gb ram gerekiyor.

Monster'ın bu kadar kötü olmasındaki sebep nedir? Gördüğüm hiç kimse Monster'i önermiyor.

Monster'ın kötü olduğunu söylemiyorum sadece diğerleri çok daha iyi ve bence Monster'in teknik servisi yeterli değil hala fan sesi sıkıntısı var mıdır bilmiyorum fakat eğer oda arkadaşınız veya kardeşiniz varsa çıkan sesten çok fazla rahatsız olur yani oyun oynayamazsınız ve zaten ısınma sorunu da var diye biliyorum Monster'de.

Monster'ın kötü olduğunu söylemiyorum sadece diğerleri çok daha iyi ve bence Monster'in teknik servisi yeterli değil hala fan sesi sıkıntısı var mıdır bilmiyorum fakat eğer oda arkadaşınız veya kardeşiniz varsa çıkan sesten çok fazla rahatsız olur yani oyun oynayamazsınız ve zaten ısınma sorunu da var diye biliyorum Monster'de.
Sağdan soldan duyumla değil bizzat kullandığımdan ve abime dahi aldırdığıma dayanarak söylüyorum, gayet güzel ve güvenilir bir markadır.
İkimiz de sorunsuz kullanıyoruz.
Ama karar sizin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı